Odstartovala aukce podepsaného dresu Plameny hrají pro věž!

Zveřejněno 28.08.2017 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Do nové sezony zbývá něco málo přes dva týdny a hned úvodní den bude stát za to. Akce s názvem Plameny hrají pro věž odstartuje druholigovou sezonu, a hlavně právě 13. září se bude pomáhat. Jak jistě víte, bude se pořádat sbírka na urologickou laparoskopickou věž do nemocnice v Novém Městě na Moravě. Klub SKLH navíc vkládá do aukce, nikterak fanouškovský, ale opravdový originální dres Plamenů. Vítězi aukce bude dres předán o druhé přestávce prvního ligového zápasu s Kolínem.

Nejen, že půjde o opravdový originál a unikát, který nikdo jiný už mít nebude. Bude navíc podepsaný nejen hráči Plamenů a realizačním týmem, ale i známými hosty. Osobně budou pomáhat totiž i odchovanci žďárského hokeje Tomáš Rolinek, Martin Kaut a nebo jejich spoluhráč z Pardubic Petr Sýkora. Hymnu zazpívá známý operní pěvec Jakub Pustina.

Od dresu se kterým hrají Plameny zápasy se ničím neliší, ale přece jen bude jiný. Bude ověnčen logem akce Plameny hrají pro věž, na rukávu je navíc logo novoměstské nemocnice, což připomíná celý smysl této sbírky.

Spuštěná aukce dresu žďárských Plamenů bude také pomáhat. Částka za kterou se dres prodá, bude samozřejmě věnovaná ke sbírce na laparoskopickou věž. Od dnešního rána můžete ať už fanoušci, partneři či kdokoliv, kdo chce získat něco zajímavého a unikátního a zároveň pomoci na dobrou věc přihazovat v aukci. Ta bude probíhat až do 12. září do 21 hodin, tedy večer před středečním utkáním.

| AUKCE ORIGINÁLNÍHO DRESU PLAMENŮ S PODPISY