Silvestrovské bilancování...

Zveřejněno 31.12.2008 | redakce
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Jménem redakce a vedení klubu přejeme všem našim fanouškům, příznivcům, hráčům, trenérům, sponzorům a funkcionářům do nového roku 2009 pevné zdraví, hodně štěstí a mnoho sportovních osobních i pracovních úspěchů a co nejvíce slastných pocitů z vítězství našich barev. Při příležitosti dnešního Silvestra jsme se rozhodli také trochu bilancovat a přinášíme vám přehled některých výrazných úspěchů, jichž naši (nejen) hráči dosáhli.
Asi nejvíce náš klub proslavil v uplynoulém roce Tomáš Doležal, jehož obdivuhodný artistický výkon jej řadí mezi takové osobnosti jako Jean-Claude Van Damme a Jevgenij Pluščenko. Jedině hráč ve kterém se snoubí schopnosti obou těchto hvězd by dokázal něco takového, jak to popisuje rozhodčí Úlehla:"Doležal se ve velké rychlosti rozjel směrem k čárovému rozhodčímu Ježkovi, který stál ve dvířkách trestné lavice, a tvrdým kopem špičkou brusle ho zasáhl do oblasti ledvin."

Věhlasu, kterého dosáhla největší žďárská ikona Jiří Kaut, si všiml i největší český pivovar a uzavřel s ním velmi lukrativní reklamní smlouvu.

Po mimořádném úspěchu týmu SKLH Žďár nad Sázavou v zápase 9.kola 2.ligy na ledě lídra tabulky Bobrů z Valašského Meziříčí, byl jeden ze strůjců tohoto mimořádného úspěchu brankář Matěj Kochánek vybrán do sběratelské limitované série "Hvězdy doma" a i když nebyl zdaleka jediný, kdo se na tomto skvělém výsledku podílel, mužete se jeho kartičkou nyní pokochat.

Významného věhlasu a popularity však nedosahují jen naši hráči. Obrovského uznání se dostalo i týmovému lékaři MUDr. Michaelu Jirčíkovi, jehož mimořádnou šicí techniku můžete vidět na obrázku jednoho z našich hráčů.

Přejeme všem veselé a radostné prožití Silvestra a vykročení do nového roku bez nepříjemných následků bujarých oslav.