Těžká zkouška, mladší dorost jede na led neporažené Dukly

Zveřejněno 17.09.2016 | ok
HC Dukla Jihlava SKLH Žďár nad Sázavou
5., neděle 18.9.2016 12:00
HC Dukla Jihlava - SKLH Žďár nad Sázavou JIH - ZNS
J I H L A V A - V pátém kole ELIOD extraligy mladšího dorostu vyjedou Plameny na led jihlavské Dukly. Derby bude mít velký náboj, jelikož jihlavští hokejisté budou hrát o neporazitelnost, žďárští mladíci by rádi pokračovali ve skvělém vstupu do sezony.

Ilustrační foto: René Rámiš

Čtyři zápasy, plný počet dvanácti bodů. Dvacet vstřelených branek a pouze sedm inkasovaných. To je bilance mladších dorostenců jihlavské Dukly po čtyřech odehraných kolech.

Červenožlutým vyšel vstup do sezony náramně a od toho se odrazili, v prvním kole rozstříleli Slavii 7:2. Následovali vítězství proti Motoru, Táboru a v posledním kole s čistým kontem proti Kometě Brno.

Žďárští hokejisté drží po prohře v prvním utkání sezony již třízápasovou sérii vítězství. Na kontě mají osm bodů a slunní se na třetím místě tabulky, o které by neradi přišli. Naposledy se před týdnem radovali z vítězství proti českobudějovickému Motoru.

Budou to ale mít na jihlavském ledě nesmírně těžké. V případě úspěchu by se stali letošním prvním celkem, který by tým z krajského města obral o body. Pomoci by Plamenům mohla obrovská forma Jaromíra Pytlíka, který v prvním zápase na ledě Pardubic chyběl, nicméně v dalších třech zápasech zářil. Zaznamenal neuvěřitelných sedm branek a k tomu přidal dvě asistence.

Utkání prvního celku se třetím začíná v Jihlavě ve dvanáct hodin. Ze zápasu bude připravený i onlajn přenos.

--> MDO: HC Dukla Jihlava - SKLH Žďár nad Sázavou