Starší dorostenci mají letos ambice, dnes odstartují soutěž

Zveřejněno 16.09.2016 | ok
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Kromě A týmu a mladšího dorostu se k soutěžním utkáním tento víkend postaví i starší dorostenci. Dnes večer se vydali do Trutnova, kde v osm večer odehrají první kolo. V neděli doma přivítají Jablonec nad Nisou.

Na starší dorostence čeká v prvním kole HC Krkonoše. Letošní výběr staršího dorostu Plamenů má ty nejvyšší ambice. Pod vedením Radovana Biegla a Jiřího Šejby, by se jejich svěřenci rádi poprali o postup do extraligy.

Srovnání výsledků s loňskou sezonou je téměř bezvýznamné, jelikož u obou celků figurují na soupisce zcela jiná jména, ale i přesto. Žďárským mládežníkům se proti výběru ze severu poměrně dařilo. Po třech vítězstvích sice bilanci lehce zkazila porážka v závěru, ale i tak byli žďárští úspěšnější.

V neděli se starší dorost poprvé představí na domácím ledě. Od 14.15 přivítá Jablonec nad Nisou. I zde přidáme loňskou bilanci. Vlci postoupili do nadstavbové části, takže s Plameny odehráli pouze dva duely, ale oba byly pro Jablonec vítězné.

Letos je však situace úplně jiná a žďárský starší dorost pomýšlí i na postup do extraligy. Přijďte proto v neděli podpořit mladé naděje k prvním krůčkům.

Pátek - 16.9. HC Krkonoše - SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle - 18.9. SKLH Žďár nad Sázavou - HC Vlci Jablonec nad Nisou