Mladší dorostenci budou bojovat o třetí výhru a o třetí místo

Zveřejněno 11.09.2016 | hp
SKLH Žďár nad Sázavou HC Motor České Budějovice
4., neděle 11.9.2016 17:00
SKLH Žďár nad Sázavou - HC Motor České Budějovice ZNS - CEB
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Nejmladší dorosteneckou kategorii dnes čeká čtvrtý soutěžní zápas letošní extraligové sezony. Po porážce v tom prvním nasbírali svěřenci Jaromíra Pytlíka pět bodů a dnes budou bojovat o třetí místo extraligové tabulky. Soupeřem jim ale bude silný Motor České Budějovice, začátek zápasu je v 17 hodin.

Vstup do sezony vyšel mladším dorostencům poměrně slibně a dobře. První utkání na ledě Pardubic prohráli pouze o gól, pak přišlo domácí vítězství proti Slavii Praha a ve čtvrtek skvělá výhra 5:3 na ledě brněnské Komety.

Po třech kolech tak žďárští mladíci okupují s pěti body čtvrté místo v tabulce. Druhý domácí zápas ale bude opět těžkou zkouškou. Motor v prvním kole zaskočil Kometu a již po první třetině vedl vysoko 6:0. Zápas nakonec České Budějovice ovládly v poměru 9:5. Ve druhém kolem to byla v jihočeském derby pro Motor lehká práce. Tábor rozstřílel vysoko 11:0. První porážku v sezoně si českobudějovičtí hokejisté připsali v posledním kole doma proti jihlavské Dukle – 4:6.

V případě vítězství by se Plameny vytáhly minimálně na třetí příčku. V závislosti na ostatní výsledky by se ale mohly vyšplhat i na místo druhé. Přijďte se tak podívat na další atraktivní extraligový duel! A pokud chcete vidět poprvé v akci nové dresy Plamenů, dnes k tomu máte první možnost, nové kousky totiž budou nosit i dorostenci.

K utkání je připravený i onlajn přenos:

--> MDO: SKLH Žďár nad Sázavou - HC Motor České Budějovice