Mladší dorost bude bojovat o další body v Brně

Zveřejněno 08.09.2016 | hp
HC Kometa Brno SKLH Žďár nad Sázavou
3., čtvrtek 8.9.2016 18:00
HC Kometa Brno - SKLH Žďár nad Sázavou KBG - ZNS
B R N O – Ždárské mladší dorostence dnes čeká další těžká zkouška. V brněnské DRFG Aréně se představí proti domácí Kometě Brno. Plameny ze dvou dosavadních zápasů vydolovaly dva body. Dnes večer se svěřenci Jaromíra Pytlíka pokusí o další.

Vstup do sezony ani jednomu z celků nevyšel podle představ. Žďárští dlouho měli na dosah body z ledu Pardubic, chuť si ale spravili v dramatickém domácím zápase se Slavií Praha ve kterém museli obracet nepříznivý vývoj a po výhře v prodloužení a hattricku Jaromíra Pytlíka ml. získali premiérové dva body v nové sezoně.

Brněnská Kometa odehrála prozatím pouze jeden zápas. V prvním kole ale těžce narazila na Motor. Po první třetině Kometa prohrávala vysoko 0:6. Je pravda, že ve zbylých dvou třetinách brněnští hokejisté zabrali a debakl trochu zmírnili. Kometa prohrála 5:9 a aktuálně je tak na poslední příčce. To však po dvou kolech není samozřejmě nikterak vypovídající.

V loňské sezoně měli, co se týče vzájemných zápasů navrch žďárští hokejisté. Z prvního střetnutí sice Plameny odjely s debaklem 11:0, ale v pěti následujících zápasech byli Žďárští úspěšnější čtyřikrát.

Utkání třetího kola extraligy mladšího dorostu začíná v 18 hodin a k dispozici bude i textový onlajn přenos:

--> MDO: Kometa Brno - SKLH Žďár nad Sázavou