Plameny se pokusí o čtvrtou výhru, přijede Velké Meziříčí

Zveřejněno 01.09.2016 | Barbora Hronková
SKLH Žďár nad Sázavou HHK Velké Meziříčí
Přípr.8, pátek 2.9.2016 18:00 Bouchalky
SKLH Žďár nad Sázavou - HHK Velké Meziříčí ZNS - VEL
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Příprava vrcholí, v osmém a předposledním zápase čeká na Plameny netradiční soupeř. Je jím HHK Velké Meziříčí, loňský vítěz kvalifikace krajské ligy mužů, který nakonec zrušil svoji účast ve druhé lize z finančních důvodů. Oba protivníci z Vysočiny poměří své síly na Bouchalkách v 18 hodin.

V pátek večer čeká na diváky výjimečný duel mezi druholigovými žďárskými Plameny a Velkým Meziříčím. To se minulý rok mohlo po deseti letech znovu probojovat do druhé ligy, bohužel bylo nakonec nuceno svoji přihlášku zrušit. Bylo to hlavně kvůli tíživé ekonomické situaci, ale problémy by také dělaly zápasy hrající se dvakrát do týdne, které by byly pro některé z pracujících hráčů velkou časovou překážkou. Ale i přes to HHK i jeho fanoušci doufají, že se k nim jednou druhá liga znovu vrátí.

V týmu se odehrálo od loňské sezony i několik změn. Letos poprvé se Meziříčí v týmu objeví například Michal Vlašín z Moravských Budějovic a formou střídavého startu bude nastupovat žďárský Junior Petr Rozmarýn.

Pro Velké Meziříčí bude zítřejší zápas také zápasem prvním a zcela jistě se bude snažit potvrdit, že si jeho výkony druhou ligu zaslouží. Ale i Plameny mají velkou motivaci. Poslední souboje se jim dařily a s třemi protivníky za sebou si vybojovaly tři výhry a je jasné, že v úspěšné sérii budou chtít pokračovat.

Na Žďárské už čekají poslední dva zápasy před hlavní sezonou, takže si je nenechte ujít a přijďte fandit!