Dnes čeká Bouchalky extraligová premiéra, přijede Slavia

Zveřejněno 11.09.2013 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – V neděli vstoupili mladší dorostenci do svého premiérového ročníku v nejvyšší soutěži pravou nohou. Jako nováček dokázali porazit favorizovanou Duklu Jihlava. Dnes pokračuje ELIOD Extraliga mladšího dorostu druhým kolem, v rámci kterého přijede na Vysočinu HC Slavia Praha. Po mnoha letech tak bude na žďárském zimním stadionu opět k vidění extraligový hokej.
V minulé sezóně pražská Slavia obsadila 5.místo ve skupině Západ (pražské kluby se střídají v účasti ve skupinách střed a západ). Během šestatřiceti zápasů nasbírala Slavia 62 bodů.

Letos Pražanům však vstup do soutěže příliš nevyšel a na ledě libereckých Bílých Tygrů prohráli 5:2. Nutno však dodat, že Liberec obhajuje loňské vítězství ve skupině Střed a bronzové medaile z mistrovství ČR a patří k vůbec největším favoritům celé soutěže.

Mladé Plameny se pokusí navázat na skvělý nedělní výkon, kdy sice s Duklou dlouho o jednu branku prohrávali, ale dokázali držet jen těsnou ztrátu a v poslední třetině udeřit třemi brankami.

Mezi hlavní opory žďárských dorostenců by měl opět patřit Tomáš Havránek, který včera obdržel pozvánku od reprezentačního trenéra Roberta Reichla na další akci národního týmu do 16ti let.

Zápas začíná ve čtvrtek v 16:30 na zimním stadionu na žďárských Bouchalkách. Srdečně zveme všechny hokejové příznivce na špičkový mládežnický hokej – VSTUP ZDARMA.