Logo SKLH na středovém kruhu

Zveřejněno 05.09.2013 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Po mnoha letech se včera na ledové ploše zimního stadionu znovu objevilo logo žďárského hokejového klubu. Známé plamenné „žetko“ zdobí středový kruh kluziště. Prohlédnout si jej můžete už při dnešním zápase proti budějovickým Žihadlům.
Konečně se to povedlo

„Uvažovali jsme o tom již několik let, ale problém byl nejdříve s TJ a potom i s vlastní realizací,“ komentoval novinku generální manažer SKLH Miloslav Šimon. „Seběhlo se to rychle, v úterý jsme mluvili o tom, že se bude druhý den lajnovat a říkali jsme si, že by bylo pěkné tam to logo při té příležitosti udělat,“ popisuje rychlý sled událostí první muž žďárského hokeje a prozrazuje, kdo to má na svědomí: „Zmínili jsme se o tom Honzovi Černému (člen SR SKLH a klubový grafik – pozn.red.) a ten se toho ujal a v rekordním čase dokázal vše připravit a včera dopoledne zrealizovat, to jemu patří hlavní dík, za to, že se to konečně povedlo“.

Poděkování však patří také provozovateli stadionu příspěvkové organizaci Sportis, která bez problémů věc posvětila a vyšla klubu vstříc. Ovšem bylo potřeba zajistit pomocníky, kteří budou autorovi nápomocni a zde bez váhání přiložili ruku k dílu členové FanKlubu předseda Michal Ostrejš, Martin Žila a Jan Novotný. A že se dílo podařilo a „žetko“ je parádní a výraznou dominantou stadionu se můžete přesvědčit na vlastní oči již dnes.

A to ještě není vše, vedení klubu připravuje další překvapení, ale to bude představeno až na mistrovské zápasy, takže se příznivci a fanoušci Plamenů mají letos rozhodně na co těšit.

Fotky z malování loga na led najdete ve fotogalerii.

Více o logu a symbolech SKLH

Také se Vám logo Plamenů líbí? Víte, kdo je jeho autorem? Víte, proč se žďárský klub jmenuje SKLH? Víte, proč má ve znaku „Ž“ s plameny? Víte, proč mají Plameny dresy s pruhem na rukávech? Pokud to nevíte a zajímá vás to, najdete odpovědi na našich stránkách viz KLUB – HISTORIE, SYMBOLY.