Dnes odveta v Pelhřimově

Zveřejněno 03.09.2013 | mk
HC Lední Medvědi Pelhřimov SKLH Žďár nad Sázavou
prip., úterý 3.9.2013 18:00
HC Lední Medvědi Pelhřimov - SKLH Žďár nad Sázavou PEL - ZNS
P E L H Ř I M O V – Poslední výjezd na led soupeře před ostrým startem 2.ligy, čeká dnes Sobotkovu družinu. V Pelhřimově změří Plameny síly s místním Spartakem v dalším přípravném zápase.
Přípravná fáze sezóny 2013-14 je v plném proudu a hokejisté SKLH dnes pocestují k dalšímu zápasovému testu. Bude to naposledy na soupeřův stadion, konkrétně k říčce Bělé, kde stojí hokejový stánek pelhřimovského Spartaku.

V rámci předsezónní přípravy to bude již druhé utkání s tímto tradičním regionálním rivalem. První se odehrálo před dvěma týdny na žďárských Bouchalkách a oba soupeři se rozešli smírně 4:4. Hosté však od poloviny utkání vedli 1:3, ale domácí dokázali díky brance Lukáše Krupky a dvěma trefám Josefa Hrona, otočit skóre na 4:3. Plameny se však z výhry neradovaly, protože konečnou plichtu zařídil spartakovský Bohumil Svoboda.

Dnešní soupeř žďárského SKLH má za sebou šest přípravných testů, ve kterých se stal remízovým králem. Čtyři z nich totiž skončily nerozhodným výsledkem. Kromě zápasu ve Žďáře (4:4), neměla vítěze ani obě utkání s Jindřichovým Hradcem (4:4, 2:2) a duel v Milevsku (4:4). Domácí odveta s Milevskem však již byla jednoznačně v režii Spartaku (7:3). Jedinou porážku v přípravě utrpěli Pelhřimovští s exotickým soupeřem z Jižní Koreje High1 (4:6).

Dnes večer se v Pelhřimově naposledy představí ještě širší kádr Plamenů, kdy dostanou „poslední šanci“ přesvědčit trenéra hráči, kteří se dostali do finálového boje o místo v sestavě. Do poslední dvou přípravných zápasů, které Sobotkův tým odehraje na domácím ledě (čt.5.9. Mor.Budějovice, stř.11.9. Vrchlabí), by měl již nastoupit zúžený kádr ve složení, ve kterém bude nastupovat v prvních mistrovských zápasech.

Předpokládaná sestava SKLH Žďár nad Sázavou:
brankáři: Sláma, Vlach
obránci: Vítek M. – Beneš, Pleva – Jan, Kolda - Smejkal
útočníci: Krupka – Zídek – Gregar, Kunstmüller – Dítě – Kočan, Šimon – Kotlík – Man

Přípravný zápas Spartak Pelhřimov vs. SKLH Žďár nad Sázavou začíná v úterý 3.září v 18:00 na zimním stadionu v Pelhřimově. Průběh utkání můžete sledovat prostřednictvím onlajn přenosu.