Play-off 2013: Videoklip, náměstí i zahajovací show

Zveřejněno 26.02.2013 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Již jen čtyři dny dělí 2. ligu od startu vrcholné fáze sezóny a napětí hráčů i fanoušků stoupá. Přestože hokejisty čekají ve středu ještě poslední zápasy základní části, které definitivně složí čtvrtfinálové dvojice, v SKLH vrcholí přípravy na tuto událost. Včera byl zveřejněn pozvánkový videoklip, intenzivně se pracuje na maximální propagaci a připravuje se páteční prezentační akce na náměstí a sobotní slavnostní zahájení celého play-off přímo na stadionu.
Na rozdíl od minulých let, bylo letos již dlouho dopředu zřejmé, že Plameny opět nevynechají zápasy play-off a navíc s určitým předstihem byla jistá i první čtyřka zaručující start čtvrtfinále na domácím ledě. Proto se vedení SKLH rozhodlo letošní vyřazovací boje poněkud ozvláštnit a zároveň masivní propagací co nejvíce podpořit a nalákat maximum diváků, aby vyřazovací zápasy dostaly co nejlepší diváckou kulisu. Tou nejlepší pozvánkou však jsou letošní výkony žďárských hokejistů, kteří předvádí nejen skvělé výsledky, ale hlavně baví diváky parádním hokejem.

Přesto vedení SKLH připravilo ještě několik podpůrných akcí, které jsou zároveň poděkováním fanouškům za jejich podporu. Po internetu již běhá speciální videoklip, který odvysílá i regionální zpravodajství TV Vysočina, fanoušci v neděli rozebrali všechny plakáty, takže budou určitě vidět. Před play-off poběží na obou žďárských megaobrazovkách, na náměstí i na Domě kultury, krátké upoutávky a pozvánky bude možné slyšet také z městského rozhlasu.

Kromě toho budou distribuovány stovky speciálních tištěných pozvánek. Máme také přislíbenou výraznou podporu našich mediálních partnerů. Jeden z nich Rádio Region Českého rozhlasu bude i partnerem páteční akce na náměstí republiky. A vše pak vyvrcholí slavnostním zahájením bezprostředně před sobotním zápasem.

Propagace by tedy měla být na vysoké úrovni a pozvánka na play-off určitě nikoho nemine. Ovšem nejlepší reklama je osobní doporučení a osobní pozvání a zde hodně spoléháme na vás fanoušky. Mluvte o tom s každým koho potkáte, v práci, ve škole, v obchodě, v autobuse, ve vlaku, v hospodě…, pozvěte a přiveďte sebou na hokej vaše kolegy, spolužáky, kamarády, příbuzné atd. A pokud se i tohle povede, určitě společnými silami naplníme Bouchalky.

Videoklip

Videopozvánku natočil a zpracoval Jan Černý – JCgraphics. Cílem je alespoň trochu přiblížit atmosféru vyřazovacích bojů a nalákat co nejvíce diváků na tyto neopakovatelné zápasy. Proto bychom chtěli požádat všechny fanoušky a příznivce, aby klip co nejvíce dál různě sdíleli, doporučovali, prostě šířili například tzv. řetězovými e-maily a samozřejmě s pomocí sociálních sítí.

Věříme, že tento povedený filmeček se bude líbit a bude se šířit bleskovou rychlostí a o to více, když tomu fanoušci pomohou. Zatím se zdá, že zájem je velký, protože za první den zhlédlo klip více než 600 diváků.

Akce náměstí

V pátek 1.března od 14:00 bude probíhat na žďárském náměstí Republiky speciální propagační akce před startem play-off. Celý program bude moderovat Tamara Pecková z Českého rozhlasu Region. Budou zde probíhat rozhovory s hráči, trenérem, manažerem, ale i s fanoušky a různými příznivci, či jinými osobnostmi.

Připraveny budou soutěže o zajímavé ceny a vše bude provázeno hudbou a samozřejmě nebude chybět oblíbená žďárská hokejová hymna. Občerstvit se bude možné partnerským pivem Ježek a pokud to umožní počasí, bude pro děti k dispozici skákací hrad. Všichni jsou srdečně zváni.

Slavnostní zahájení

Bezprostředně před začátkem prvního zápasu play-off, proběhne slavnostní zahájení vyřazovací části, jako vrcholu sezóny. Program zahájení by měl být určitým překvapením, ale pár informací snad můžeme prozradit, aby se návštěvníci měli na co těšit. Zahájení bude moderovat opět Tamara Pecková a atmosféru dokreslí světelné a pyrotechnické efekty.

Nebude chybět ani živý zpěv žďárské i národní hymny v podání frontmana kapely Exit Radima Píbila. V jednání je i přítomnost nějakého zajímavého hosta. Ovšem v této souvislosti je nutné jedno velmi důležité upozornění. Na stadion je nutné přijít včas, protože se dají očekávat fronty těsně před začátkem a byla by škoda o působivé zahájení přijít.

Vstupenky

Prodej vstupenek bude zahájen 2 hodiny před začátkem, tedy v 15:15. Proto důrazně doporučujeme, zakoupit si vstupenky co nejdříve a pak si třeba zajít na pivo. Kdo přijde na poslední chvíli, může se mu stát, že přijde nejen o slavnostní zahájení, ale také o začátek zápasu.

Ceny vstupenek zůstávají pro všechny zápasy čtvrtfinále na stejné úrovni jako v základní části (50,- Kč) a platné jsou desetizápasové vstupenky TEN. Samozřejmě však již neplatí celoroční permanentky, které byly jen pro základní část.

Play-off

Pro úplnost přinášíme znovu termínový program i některá pravidla pro zápasy paly-off.

Všechna kola play-off se hrají na tři vítězné zápasy. Narazí v nich proti sobě vždy nejlépe umístěný tým základní části proti nejhůře umístěnému, což platí nejen ve čtvrtfinále, ale také v semifinále a finále. Vítěz finálové série postoupí do kvalifikace o první ligu.

Doma začíná vždy ten lépe umístěný celek a v dalších zápasech se pořadatelství střídá, takže pro případný pátý rozhodující duel bude mít výhodu domácího prostředí opět lépe umístěné mužstvo po základní části.

V případě, že zápas skončí po šedesáti minutách remízou, následuje (na rozdíl od základní části) desetiminutové prodloužení, které se hraje se čtyřmi hráči v poli na tzv. náhlou smrt. Pokud ani desetiminutové prodloužení nerozhodne, přijdou ke slovu samostatné nájezdy.

Program play-off

čtvrtfinále
1. zápas - sobota 2. 3. 2013 Žďár – Pelhřimov / Břeclav ?
2. zápas - pondělí 4. 3. 2013 Pelhřimov / Břeclav ? - Žďár
3. zápas - středa 6. 3.2013 Žďár – Pelhřimov / Břeclav ?
4. zápas - pátek 8. 3. 2013 Pelhřimov / Břeclav ? - Žďár (nebude-li již rozhodnuto)
5. zápas - neděle 10. 3. 2013 Žďár – Pelhřimov / Břeclav ? (nebude-li již rozhodnuto)

semifinále
1. zápas - úterý 12. 3. 2013
2. zápas - čtvrtek 14. 3. 2013
3. zápas - sobota 16. 3. 2013
4. zápas - pondělí 18. 3. 2013
5. zápas - středa 20. 3. 2013

finále
1. zápas - sobota 23. 3. 2013
2. zápas - pondělí 25. 3. 2013
3. zápas - středa 27. 3. 2013
4. zápas - pátek 29. 3. 2013
5. zápas - neděle 31. 3. 2013