ZNS - ZNO - 1:7 - Plameny neměly proti favoritovi šanci

Zveřejněno 23.11.2022 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou Orli Znojmo
18., středa 23.11.2022
SKLH Žďár nad Sázavou - Orli Znojmo ZNS - ZNO
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma – Grauer, Lojek, Ludvík, Macek, Pleva (C), A. Svoboda, Půža – Kunstmüller, Wasserbauer, Rohlík, Jícha, Bureš (A), Klíma, Štola, Prokš (A), Vaňkovský, Čejka, Gregar.
Orli Znojmo: Žajdlík – Kloz, Tejnor (A), Stránský, Zukal, Jenáček, Mareš, Remta – Hruška (A), T. Svoboda (C), Špaček, Čermák, O. Svoboda, Havlát, Adámek, Köver, Beránek, Sklenář, Pigl, Šťovíček.
Branky a nahrávky: 7. Jícha (Kunstmüller, Bureš) – 3. Hruška (Adámek, T. Svoboda), 9. Zukal (Köver, Beránek), 33. T. Svoboda (Hruška), 38. Šťovíček (Adámek, Špaček), 44. Pigl (Kloz, Remta), 49. Sklenář (Hruška, T. Svoboda), 57. T. Svoboda (Sklenář, Jenáček). Rozhodčí: Grygera – Kalina, Štěrba. Vyloučení: 4:2. Využití: 0:1. Diváci: 365. Střely na branku: 20:45. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:7.
Znojemští nepřipustili žádné zaváhání a potvrdili roli jednoznačného favorita. Na žďárském ledě začali přímo fantasticky a již ve 3. minutě skóroval Jan Hruška. Svěřencům Martina Sobotky se sice ještě podařilo srovnat díky Lukáši Jíchovi a s Orly drželi krok celou první třetinu. Po přestávce už ale začali Jihomoravané dominovat a Plameny si tak připsaly již jedenáctou prohru v řadě.

Reportáž

 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (SKLH Žďár nad Sázavou): Samozřejmě Znojmo dnes potvrdilo kvalitu, je to určitě mančaft, který patří do první ligy, má vynikající hráče. My jsme se jim to snažili nasazením a bojovností trochu znepříjemnit, do půlky zápasu byla podobná situace jako v zápase ve Znojmě - vydrželi jsme s nimi držet relativně krok, hráli jsme 1:2. Pak nám soupeř rychle odskočil na 1:4 a ve třetí třetině nás už přebruslovali a přehráli ve všech ohledech, takže to byla pak už jen otázka skóre. Kluky ale musím pochválit, snažili se, ten zápas neodevzdali. Trochu nás sráží takové detaily, drobné chyby, které soupeř potrestá, to je potřeba si teď ukázat, abychom se jich pak vyvarovali v zápasech, kdy budeme potřebovat udělat body.

Fotogalerie