ZNS - VEL 5:0 - Generálka vyšla Plamenůn na jedničku

Zveřejněno 14.09.2022 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou Velké Meziříčí
PR, středa 14.9.2022
SKLH Žďár nad Sázavou - Velké Meziříčí ZNS - VEL
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Vít) - Lojek, Macek, Havlík, Pražák, Grauer, Svoboda - Bureš, Wasserbauer, Štěpánek, Gregar, Michalčuk, Jícha, Vaňkovský, Štola, Chlubna, Kotlík, Prokš, Pilný
Velké Meziříčí: Krejčí (Juda) - Buchal, Ambrož, Trnka, Sedláček, Švejda, Báňa - Juráň, Broža, Burian, Nesvadba, Osčádal, Maštera, Vedral, Křenek, Strnad, Doležal, Škvrně
Branky a nahrávky: 19. Bureš (Štěpánek, Wasserbauer), 32. Pilný (Grauer, Sláma), 33. Gregar (Michalčuk, Lojek), 33. Štěpánek TS, 46. Lojek (Prokš). Rozhodčí: Kopeček - Klouda, Kašpar. Vyloučení: 2:2 +TS. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 113. Průběh utkání: 5:0.
Plameny v posledním přípravném utkání přivítaly na svém ledě okresního rivala z Velkého Meziříčí. V první třetině utkání se nehrál příliš pohledný hokej, ale i přesto se domácí dostali do jednobrankového vedení. Ve druhé třetině ale Plameny zařadily druhý rychlostní stupeň a třemi brankami rozhodli o osudu utkání. Celkově dobrý výkon potvrdili ještě jednou branku v závěrečné části a připisují si tak poklidnou výhru 5:0. Nyní už je na programu první mistrovské utkání, kdy v sobotu 24. září zavítají svěřenci Martina Sobotky na led Kopřivnice.

Reportáž

Podrobnosti přineseme později.
 

Ohlasy po utkání

Vojtěch Šír (SKLH Žďár nad Sázavou): První třetinu jsme začali na můj vkus poměrně vlažně, chyběly mně v tom hlavně emoce. O přestávce jsme si k tomu něco řekli a ve druhé třetině jsme dokázali zápas rozhodnout. A dobrým výkonem jsme se prezentovali i v závěrečné třetině. Měli jsme dobrý pohyb, fungoval nám forčeking v útočném pásmu a soupeř s tím měl problém. Kdybychom byli efektivnější, mohli jsme dát branek i více. A naopak, co si vytvořilo Velké Meziříčí, pochytal spolehlivý Jirka Sláma. Do začátku soutěže musíme ještě hodně zapracovat na přesilových hrách a eliminovat chyby při rozehrávce v obranném pásmu.