VYS - ZNS 4:2 - Plameny ani na druhý pokus nedokázaly Vyškov porazit

Zveřejněno 06.09.2022 | Redakce
Vyškov SKLH Žďár nad Sázavou
PR, úterý 6.9.2022
Vyškov - SKLH Žďár nad Sázavou VYS - ZNS
Vyškov: Kořenek (Micka) – Vosátko, Blaha, Žižka, Hefka, Mikulík, Hohl, Studený - Čuřík (C), Komínek, Čejka, Sebera, Dobiáš, Romančík, Weintritt, Janeček, Kořének, Snášel, Vašíček, Tomajko.
SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Vít) – Půža, Svoboda, Jícha, Čermák, Grauer, Pleva - Bureš, Štěpánek, Gregar, Vaňkovský, Štola, Chlubna, Kotlík, Michalčuk, Malenovský.
Branky a nahrávky: 3. Komínek, 20. Hefka (Kořének, Blaha), 27. Komínek, 55. Čuřík (Komínek) – 8. Štěpánek, 48. Kotlík (Štěpánek). Rozhodčí: Grygera - Kleprlík, Roupec. Vyloučení: 4:4. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 87. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2, 4:2.
Naši hokejisté zajížděli na led nováčka z Vyškova i se dvěma nováčky v sestavě, a to s útočníkem Davidem Michalčukem a obráncem Adamem Svobodou. Ani oni dva ale nedokázali odvrátit další prohru Plamenů, když si domácí udržovali od druhé třetiny bezpečný náskok a dovedli utkání do vítězného konce. Velice dobré výkony předvedli brankáři na obou stranách, kteří své týmy několikrát výrazně podrželi. Další příprava je na programu již tento čtvrtek, kdy svěřenci Martina Sobotky přivítají na domácím ledě Havlíčkův Brod.

Reportáž

Podrobnosti přineseme později.
 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (SKLH Žďár nad Sázavou): Utkání ve Vyškově mělo velmi vysoké, dá se říct už i ligové tempo. Obe mužstva si vytvořila velkou spoustu šancí, ale na obou stranách zachytali výborně brankáři. Mrzí mě však, že jsme soupeře pustili do spousty přečíslení. Pokud chceme pomýšlet na lepší výsledek, tak se nám to v dalších utkání nemůže stávat. Zápas nám posloužil i k vyzkoušení dalších dvou hráčů z HS Třebíč , Davida Michalčuka a Adama Svobody, kteří rozhodně nezklamali. Teď nás čekají dvě domácí utkání, které chceme odehrát v sestavě, která by se měla podobat té pro mistrovská utkání. Během těchto 14 dní se budeme věnovat hlavně přesilovkám a oslabením, tak abychom byli připraveni do druholigové sezony.