Bouchalky v srpnu rozzáří hokejové hvězdy

Zveřejněno 28.06.2022 | Redakce
P R A H A / Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - To o čem se již pár dnů po Žďáře šuškalo, bude dnes veřejnou skutečností a bude to oficiálně oznámeno a představeno na tiskové konferenci, která se bude konat v Síni slávy českého hokeje na pražské Harfě. Konferenci bude možné sledovat živě na novasport.tv.
SKLH Žďár nad Sázavou ve spolupráci s Nadací Jakuba Voráčka uspořádá 19. srpna 2022 na žďárských Bouchalkách velkolepé charitativní utkání hokejových hvězd. Mnozí si jistě pamatují velmi úspěšnou akci Návrat legend, která se konala v roce 2018 při příležitosti oslav 80 let žďárského hokeje.

Žďárský klub tímto chce navázat na tuto tradici a opět připomenout světu kolik hokejových es na Bouchalkách vyrostlo a zároveň tím pomoci zajistit prostředky pro výchovu dalších talentů, protože se v nynějších ekonomických podmínkách nenachází ve zrovna příznivé finanční situaci.

Ale nejen to. Zároveň pořadatelé myslí i na ty, kterým osud připravil mnohem těžší překážky, než jsou hokejoví soupeři. Výtěžek z akce tak pomůže rovněž Nadaci Jakuba Voráčka, která je spolupořadatelem akce a žďárské organizaci Popálky.

Mimořádný význam akce dokumentují nejen jména hlavních protagonistů, kterými budou kapitáni obou týmů, které se 19. srpna na Bouchalkách utkají, Jakub Voráček a Martin Nečas, ale také fakt, že oficiální představení akce bude v Síni slávy českého hokeje v Praze a bude ji živě přenášet TV Nova na webovém kanále www.novasport.tv.

Tiskovou konferenci tak může sledovat každý hokejový fanoušek a dozvědět se hned z první ruky další podrobnosti o připravované akci, která svým rozsahem nemá v našem městě obdoby.

První základní informace o akci se můžete již nyní dočíst také v článku na www.hokej.cz.

Tisková konference Hvězdy 2022
Místo: Síň slávy českého hokeje – Galerie Harfa Praha
Termín: Úterý 28.6.2022 v 11:00
Živý přenos: www.novasport.tv
Textový přenos: www.onlajny.cz

Jako malou ochutnávku si můžete přehrát dvě videa z již zmíněné a velmi úspěšné akce Návrat legend v roce 2018.