Cyklistické dresy Plamenů opět k mání

Zveřejněno 25.06.2022 | Redakce
Poté, co bývalý PR manažer klubu Martin Krásný zveřejnil na svém facebookovém profilu své fotky z letošního závodu L’Étape Czech Republic by Tour de France, který absolvoval v dresu žďárského SKLH, ozvalo se několik fanoušků hokeje a cyklistiky s přáním takový dres získat. A tak vám nyní tuto možnost nabízíme a tentokrát dokonce i ve variantě s dlouhým rukávem nebo s kalhotami, ale je nutné jednat rychle.
Cyklistické dresy s "žetkem" byly v nabídce před čtyřmi lety a nyní tedy nabídku obnovujeme. Vzhledem k dodacím lhůtám výrobce a snaze zajistit dresy tak, aby bylo možné v nich najezdit ještě hodně kilometrů alespoň v části letošní sezóny, je nutné se rozhodnout velice rychle a to nejpozději do čtvrtečního večera (30.6.2022), abychom v pátek mohli odeslat objednávku. Podle příslibu výrobce by měly být dresy k dispozici začátkem srpna. Je možné objednávat jakékoli z nabízených velikostí v provedení pánském i dámském.

CYKLISTICKÝ DRES SKLH PŘEDNÍHO ČESKÉHO VÝROBCE KALAS
Jedná se o dres a kalhoty řady ELITE, které patří mezi nejprodávanější výrobky značky KALAS Spotswear. Jedná o českého výrobce, který má ve světě cyklistiky vysoký kredit a kvalitu jeho produktů potvrzuje nejen vysoká obliba u velkého množství amatérských a hobby cyklistů u nás i zahraničí, ale i skutečnost, že KALAS dodává své dresy i mnoha reprezentacím a profesionálním cyklistickým stájím, z nichž nejznámější je Alpecin-Fenix.

Dres ELITE 51 Spinn
Dres má klasický střih a je vyroben z velmi příjemného materiálu, který splňuje vysoké nároky profesionálních i hobby cyklistů. Hlavním materiálem je zátažný, polyesterový úplet vyvinutý pro vysoce funkční sportovní oblečení. Jedná se o dvouvrstvou konstrukci lehké pleteniny, kde je rubová strana zhotovena ze speciálních mikrovláken, která účinně odvádějí pot do vrchní vrstvy. I při větší zátěži je zajištěn odvod potu a tím zaručena spokojenost každého sportovce. Výrobky z této pleteniny jsou velice vzdušné a příjemné na nošení.

Boční panely dresu jsou vyrobené z jemné prodyšné látky, které pomáhají zvýšit ventilaci dresu během jízdy. Rukávy dresu Spinn jsou vyrobené z elastického materiálu, který skvěle sedne. Zakončení rukávu plynule navazuje na paži a dodává tím pocit druhé kůže. Spodní okraj dresu je zakončený elastickou gumou v kombinaci se silikonovým pruhem na zádech zabraňující nechtěnému vyhrnování a drží tím dres na svém místě.

Na dresu nechybí trojdílná kapsa na zadní části, která byla navržena v pyramidovém tvaru pro snadnější přístup. Decentní reflexní prvky pro zvýšení viditelnosti jsou umístěny na bocích. Součástí dresu je lehký voděodolný sáček na telefon, klíče nebo peníze, který se uvnitř kapsy dá připnout ke karabině a tím ochrání Vaše cennosti před ztrátou nebo navlhnutím.

Složení: 100% Polyester
Gramáž: 125 g/m2

Do chladného počasí - ELITE 40 Andora
Verze s dlouhým rukávem je vyrobena ze speciálního zatepleného materiálu Andorra, který zajišťuje tepelný komfort a vynikající pružnost celého dresu. Zároveň poskytne i výbornou prodyšnost. Z rubové strany počesaná, odolná vůči oděru, skvěle drží tvar.

Gramáž: 240g/m2

Kalhoty ELITE 49 Lycra Power
Jedná se o krátké kalhoty se šlemi, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitní a kompresní látky Lycra Power, která se vyznačuje výbornou pružností a prodyšností. Síťované šle jsou zkonstruovány v kombinaci s dvěma pevnými pásky na předním díle k lepšímu a pohodlnějšímu usazení kraťas.

Lycra Power je specifická vysokým obsahem elastomeru, který dodává výrobkům dokonalý tvar, pohodlí a přizpůsobuje se tělu. Produkty z materiálu Lycra Power reagují na pohyby těla a poskytují pocit pohodlí s neomezenou volnosti. Zároveň si udržují tvar, pružnost a vzhled i po dlouhodobém nošení a opakovaném praní.

Kraťasy jsou vybaveny víceúrovňovými elastickými sedly ELASTIC INTERFACE TECHNOLOGY®, které byly vyvinuty tak, aby garantovaly vysokou ochranu i pohodlí a to specializovaně pro pánské a dámské provedení.

Složení: 75% Polyamid, 25% LYCRA POWER
Gramáž: 225 g/m2

Ceny:
Dres krátký rukáv 1.990,-
Dres dlouhý rukáv 2.290,-
Kalhoty krátké: 2.590,-

Velikost
Pečlivě vyberte správnou velikost podle tabulky na www.kalas.cz/velikosti.

Design
dresu vidíte na obrázcích, kdy letošní verze dozná dvou drobných úprav. Kromě nového loga výrobce bude zádová část v bílé barvě, aby černá v teplém počasí nezvyšovala zahřívání jezdce.

Objednávky
zasílejte na e-mail: martin.krasny@gmail.com nejpozději do 30.6.2022!
Případné dotazy na tel: 736 614 139
V objednávce uvádějte:
Jméno a příjmení, adresu a telefonní číslo
Počet dresů, velikost a provedení (pánské/dámské)