ZNS - OPA 1:7 - Mizérie pokračuje. Plameny schytaly debakl

Zveřejněno 12.02.2022 | Redakce, foto: Petr Nedvěd
SKLH Žďár nad Sázavou Slezan Opava
38., sobota 12.2.2022
SKLH Žďár nad Sázavou - Slezan Opava ZNS - OPA
SKLH Žďár nad Sázavou: Čáp (6. Sláma) – Čermák, Lojek, Pleva, Macek, Vašíček, Půža, Pražák – Jícha, Gregar, Wasserbauer, Kovářů, Bureš, Štola, Prokš, Adam, Chlubna, Martínek
Slezan Opava: Piták (Baldik) – Zelenka, Šindelář, Thiel, Kocián, Zouhar – Peterka, Vojtovič, Kadula, Buršík, Římský, Beránek, Horný, Wolf, Vašenka, Malina
Branky a nahrávky: 54. Jícha (Martínek, Pleva) – 3. Wolf (Kadula, Malina), 5. Wolf (Kadula, Zouhar), 6. Kadula, 11. Vojtovič (Vašenka, Peterka), 31. Šindelář (Wolf, Kocián), 45. Kadula (Malina, Wolf), 59. Buršík (Římský). Rozhodčí: Čuňočka – Nechvátal, Berger. Vyloučení: 5:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 399. Průběh utkání: 0:6, 1:6, 1:7.
Svěřenci Martina Sobotky vstoupili do utkání s konkurentem v tabulce velice špatně. Už v polovině první třetiny prohrávali o čtyři branky, když hosté potrestali každou sebemenší chybu našich hokejistů. V dalším průběhu se sice snažili alespoň o korekci skóre, ale ani to se jim nedařilo a prohráli vysoko 1:7. Výsledkovou mizérii se pokusí Plameny prolomit již toto úterý, kdy přivítají na Bouchalkách Velké Meziříčí.

Reportáž

Podrobnosti přineseme později.

SESTŘIH UTKÁNÍ

 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (SKHL Žďár nad Sázavou): Není moc co hodnotit. Z naší strany bylo od samého začátku všechno špatně, během chvilky jsme prohrávali o tři branky. I za stavu 0:4 jsme se snažili kluky po první třetině nějak motivovat, ale i přesto nám to nešlo. Mrzí mě, že jsme odehráli super zápas proti Novému Jičínu, po němž jsem si myslel, že se vrátíme na vítěznou vlnu. Jenže pak přijde středa a sobota, kdy předvedeme takovou hrůzu. Nevím, čím to je, že odehrajeme jeden dobrý zápas, ale po něm pak přijdou další dva špatné. Opravdu si to neumím vysvětlit. Musím se našim fanouškům omluvit, protože náš výkon tentokrát neměl s hokejem příliš společného. Není prohra jako prohra.

Fotogalerie