ZNS - KBB 1:2sn - Výsledková i nájezdová mizérie trvá

Zveřejněno 27.01.2022 | Redakce, foto: Petr Nedvěd
SKLH Žďár nad Sázavou Kometa Brno
34., středa 26.1.2022
SKLH Žďár nad Sázavou - Kometa Brno "B" ZNS - KBB
SKLH Žďár nad Sázavou: Čáp – Čermák Jan, Pleva, Macek, Vašíček, Váňa, Půža – Jícha, Gregar, Wasserbauer, D. Čermák, Bureš, Štola, Prokš, Adam, Chlubna, Procházka
Kometa Brno "B": Šembera – Jeřábek, Švejda, Sedláček, Zukal, Kališ, Studený, D. Sedláček, Trnka – Brabenec (C), Krejčiřík, Kadlic, Pigl, Krejčí, Havlát, Vašíček, Zabloudil, Svoboda, Škvrně, Popelka, Indrák
Branky a nahrávky: 38. Vašíček (Gregar, J. Čermák) - D. Sedláček (Krejčiřík), rozh. náj. Havlát. Rozhodčí: Maťašovský – Štěrba, Viskot. Vyloučení: 6:8. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 380. Střely na branku: 29:26. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2.
Svěřenci Martina Sobotky prohráli i sedmé utkání v řadě, když podlehli béčku brněnské Komety v samostatných nájezdech. První branku zápasu vstřelil bývalý hráč Plamenů David Sedláček, avšak ve druhé dvacetiminutovce srovnával obránce Patrik Vašíček. Vypjatý duel musely rozhodovat tedy až samostatné nájezdy, ve kterých se stal jediným úspěšným střelcem hostující útočník Dominick Vašíček. V dalším utkání přivítají naši hokejisté na domácím ledě Kopřivnici.

Reportáž

Podrobnosti přineseme později.

SESTŘIH UTKÁNÍ

 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (SKHL Žďár nad Sázavou): Zápas byl vyrovnaný, pro oko diváka docela atraktivní. Hrálo se nahoru dolů, nechyběly tomu ostřejší zákroky, přesilovky, rozhodně se bylo na co dívat. Opět jsme dostali nešťastný gól, ale kluci pak bojovali, snažili se, nedostatek úsilí jim určitě nemohu vytknout. Škoda jen, že naše řešení situací v koncovce nebylo ideální. Někdy jsme až příliš divocí, jindy zase puk zbytečně dlouho držíme. Dnes nás ale v brance podržel Čapíno, zachytal výborně, kluky několikrát skutečně podržel. Nájezdy, to už je z naší strany obehraná písnička, tam už rozhoduje šikovnost hráčů a v nich se nám moc nedaří. Po šesti prohrách bylo na klukách vidět, že to chtějí zlomit, což bylo leckdy možná až na škodu, trocha uvolněnosti by nám neškodila. Je to škoda, výhra za dva body by nebyla špatná. Náš výkon je ovšem dobrým odrazovým můstkem pro sobotní domácí duel s Kopřivnicí.

Fotogalerie