ZNS - NJI 1:3 - Plameny lídra porazit nedokázaly a poprvé doma padly

Zveřejněno 17.10.2021 | Redakce
SKLH Žďár nad Sázavou Nový Jičín
8., sobota 16.10.2021
SKLH Žďár nad Sázavou - Nový Jičín ZNS - NJI
SKLH Žďár nad Sázavou: Čáp (Sláma) – Čermák, Lojek, Váňa, Macek, Pleva(C), Půža, Beran – Adam, Čermák, Gregar, Kadleček, Štola, Wasserbauer, Prokš, Jícha, Bureš, Štěpánek, Kovářů, Houška
Nový Jičín: Šimonů (Galuška) – Hladiš, Kuboš, Kleiner, Tomeček, Váňa, Kožený, Hruška – Flok, Poruba, Maliník, Lehečka(C), Zdeněk, Kafka, Sluštík, Gebauer, Štefka, Káňa, Pecha, Kořenek
Branky a nahrávky: 49. Váňa (Štěpánek, Kovářů) – 5. Kafka (Maliník, Kleiner), 6. Váňa (Štefka), 35. Kožený (Zdeněk, Kuboš). Rozhodčí: Kohoutek – Nechvátal, Štěrba. Vyloučení: 3:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 350. Střely na branku: 35:23. Průběh utkání: 0:3, 1:3.
V 8. kole druhé ligy Plameny přivítaly na svém ledě lídra z Nového Jičína. Ďáblové se dokázali již v šesté minutě dostat, díky dvěma šťastným brankám, do dvoubrankového vedení a to dokázali ve druhé třetině ještě navýšit. Plameny sice byli v průběhu utkání aktivnějším celkem (i střelecky), ale jejich šance končily na výborném Šimonů, kterého nedokázal prostřelil ani Gregar z trestného střílení. Až deset minut před koncem se dokázal prosadit obránce Váňa, ale to bylo ze strany domácích vše, a ti si tak připisují první domácí prohru v letošní sezoně.

Reportáž

Podrobnosti přineseme později.

SESTŘIH UTKÁNÍ

 

Ohlasy po utkání

Martin Sobotka (SKLH Žďár nad Sázavou): Myslím, že jsme v souboji s lídrem tabulky herně určitě nepropadli, ale zápas se pro nás nevyvíjel dobře. Měli jsme zkraje zápasu nějaké šance, bohužel jsme se do vedení nedostali. Navíc hned z protiútoku jsme inkasovali nešťastný gól. Podobně laciná byla i druhá branka. Nový Jičín hrál do obrany výborně, ale i přesto jsme měli pár příležitostí, bohužel jsme je neproměnili. V oslabení jsme poté dostali třetí branku a dokázali už jen snížit. Nesehráli jsme špatný zápas, ale soupeř byl výborný, potvrdil velkou kvalitu. Škoda, že jsme za stavu 0:2 nedali kontaktní gól, zápas se třeba mohl vyvíjet jinak. Pak už si zápas hosté pohlídali, navíc jim výborně zachytal gólman.

Fotogalerie