Plameny letos permice prodávat nebudou

Zveřejněno 14.09.2020 | Redakce
Tradiční permice, které si fanoušci hokejistů Žďáru nad Sázavou mohli každým rokem pořídit, letos nebudou. Důvod je prostý, jmenuje se covid-19. „Jelikož si nemůžeme být jistí, kolik zápasů se v sezoně odehraje, byla by to pro nás komplikace. Současně by to bylo nefér pro jejich držitele, pokud by se všechna utkání neodehrála,“ vysvětluje generální manažer Plamenů Martin Nečas.
Ten zmínil i další souvislosti. „Nastaly by také problémy s vracením peněz. Jednoduše řečeno by s prodejem permic letos byla spousta problémů. Tak to ale mají i velké kluby, protože nikdo nemůže předvídat, jak to bude v sezoně vypadat. Těžko říci, kolik zápasů se odehraje, ale i to, kolik diváků se bude moci vpouštět na stadiony,“ zdůraznil.

SKLH ale obnovil spolupráci na čtečkách u hlavního vstupu na stadion, které budou v provozu hned tři. „Díky tomu budeme mít dokonalý přehled nejen o počtu diváků, ale také o jejich složení. Zda jde třeba o diváky, kteří jsou na stadionu na volné vstupenky pro naše partnery, nebo třeba i o dětských návštěvnících,“ popisuje.

Klub také chystá výrobu roušek, které budou muset diváci, dle vládních nařízení, nosit na stadionu. „Chystáme se vyrobit nejen klasické roušky, ale také speciální šátky a kukly s klubovým logem. Vše za nákladovou cenu, nebude to nic drahého. Ty budeme nabízet v prodeji v našem fanshopu,“ vysvětluje Nečas.