Firma WOOD SYSTEM se připojila k partnerům žďárského hokeje

Zveřejněno 25.08.2019 | Veronika Papoušková
Ž Ď Á R  N A D  S Á Z A V O U – Představujeme vám nového partnera, a to firmu WOOD SYSTEM. Společnost se věnuje dřevostavbám už více jak 16 let a na trhu je známá především svým zodpovědným přístupem. Jsme rádi, že se WOOD SYSTEM rozhodl podpořit žďárský hokej a těšíme se na další spolupráci.

ODBORNÍCI NA DŘEVOSTAVBY

Specializací firmy WOOD SYSTEM jsou dřevostavby a jejich provedení rámovou konstrukcí nebo panelovou výstavbou. Více než 16 let se zaměřují na montované dřevostavby energeticky úsporné, nízkoenergetické dřevostavby i pasivní dřevostavby. Za dobu svého působení už postavili více jak 570 domů. Realizují rodinné domy i průmyslové objekty dle individuální projektové dokumentace, a to v domluveném rozsahu, buď jako stavby na klíč nebo hrubé stavby. Ve spolupráci s architekty a projektanty pro vás navrhnou dům podle vašich představ a požadavků, zajistí financování výstavby domu a v určitých lokalitách České republiky vyřídí vše potřebné pro zahájení stavby.

NAVŠTIVTE JEDNU ZE TŘÍ POBOČEK V REPUBLICE

Firma WOOD SYSTEM si zakládá na osobním a zodpovědném přístupu a vynaloží maximální úsilí pro vaši spokojenost. Pro osobní jednání si můžete vybrat jakoukoliv z jejich poboček, kde vás rádi jistě rádi uvítají a zodpoví veškeré vaše dotazy. Pobočky najdete ve Žďáru nad Sázavou, Brně a Praze. Na všech pobočkách je jejich hlavním zájmem spokojený zákazník, kvalitně odvedená práce v krátkém čase a individuální péče o každého, kdo se rozhodne pro stavbu domu s firmou WOOD SYSTEM.