Hostování Jana Wasserbauera prodlouženo, zůstává u Plamenů!

Zveřejněno 02.11.2018 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R  N A D  S Á Z A V O U — Měsíc žil on i fanoušci v nejistotě. Jan Wasserbauer naskočil v průběhu sezony do druhé hokejové ligy zpátky doma ve Žďáře nad Sázavou, ale s jistotou mohl nastupovat pouze do konce října. U Plamenů se mu herně dařilo a nyní je jisté, že v domácím dresu zůstane.

Foto: René Rámiš

Vzhledem k tomu, že Jan Wasserbauer v dorosteneckém věku odešel do Komety Brno, stal se jejím kmenovým hráčem. Nyní pětadvacetiletý útočník odehrál slušnou porci extraligových zápasů právě v dresu třináctinásobného mistra, velkou porci dosavadní kariéry strávil i v prvoligové Třebíči.

Po letech se v průběhu letošní sezony vrátil na domácí Bouchalky a poté co se kluby mezi sebou dohodly, zůstane v dresu Plamenů minimálně do konce sezony. „Mám z toho velkou radost, jak po hokejové tak po osobní stránce. Honzíka znám od jeho pěti let a tím je to pro mě ještě umocněno. Když hrával v mládí s mým synem, tak jsem se na něj vždycky rád díval a je to hrozně fajn kluk. Takže jsem moc rád, že bude dál rozdávat radost ve Žďáře a pomůže nám třeba k nějakému úspěchu," neskrýval nadšení manažer SKLH Miloslav Šimon.

Během měsíce stihl za žďárské hokejisty odehrát již osm utkání. Jan Wasserbauer se rozehrál do skvělé formy, neboť v nich nasbíral za dvě branky a tři asistence dohromady pět kanadských bodů. „Jsem rád, že jsme se domluvili a mohu hrát po letech zase doma. Je tu skvělá parta kluků, takže jsem opravdu spokojený," prozrazuje Jan Wasserbauer, jenž pomýšlí i na úspěch. „Máme tu skvělý kádr, hodně široký a kvalitní. Věřím tomu, že se letos může udělat na konci sezony úspěch a porveme se o něj."

 

| Jan Wasserbauer přidá k osmi dosavadním zápasům v dresu Plamenů další. Foto: René Rámiš/hokejzr.cz