Pět hráčů Plamenů nominováno do reprezentace

Zveřejněno 08.10.2018 | Ondřej Krásný
J I H L A V A/P Ř Í B R A M — Během právě začínajícího týdne proběhnou krátké reprezentační kempy napříč mládežnickými kategoriemi. Do dvou z nich jsou nominovaní i hráči žďárských Plamenů. Konkrétně se pět našich mladíků zúčastní kempu U17 a U18.

Foto: Petr Nedvěd

U17 ČEKÁ TRÉNINKOVÝ KEMP V NEDALEKÉ JIHLAVĚ

Českou sedmnáctku čeká od čtvrtka do soboty třídenní sraz na zimním stadionu v Jihlavě. Druhá nejmladší mládežnická kategorie nesehraje žádné přípravné utkání, tudíž půjde vyloženě o tréninkový kemp. Na něj kouč Karel Beran nominoval dohromady 38 hráčů, mezi nimiž jsou i dva žďárští hokejisté. Útočníci Jiří Puczek a Jakub Konečný, jenž už si letos stihl připsat jeden start ve druhé lize.

U18 SEHRAJE TROJZÁPAS S RUSKEM

Osmnáctka vyjede na led v Příbrami již od pondělí 8.10., aby se připravila na trojzápas s Ruskem. Se sbornou odehraje první utkání ve čtvrtek. Nominaci na reprezentační sraz dostalo od Aloise Hadamczika celkem 25 hráčů, mezi nimiž byli tři obránci Plamenů a to Jan Klodner, Daniel Poizl a Jakub Černohorský. Pozvánku si vysloužil i jejich bývalý spoluhráč Jaromír Pytlík, jenž je ale omluven, jelikož bude nastupovat v extralize za Vítkovice. Mezi náhradníky je navíc umístěn útočník Jakub Konečný.