Dresy na exhibici odhaleny!

Zveřejněno 09.08.2018 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Dresy, které bude nosit jak domácí tým Plamenů, tak i tým legend jsou odhaleny! Na první pohled je design prakticky stejný, jako u klasických zápasových dresů. Doplněny jsou hvězdy a logo, které symbolizuje toto nevšední utkání.

Již pár let tradiční černá a bílá. Tyto barvy budou v pátek večer na ledě ty hlavní. Pro utkání žďárských hvězd budou hráči nosit speciální dresy, které bude možné následně zakoupit v internetové dražbě. Od klasických se liší v detailech. „Doplnili jsme zde hvězdy, které symbolizují to utkání hvězd, navíc je tam logo celé akce a logo připomínající osmdesátileté výročí, datum zápasu a pár dalších detailů," popisuje změny klubový grafik Jan Černý.

Dresy si záměrně zachovaly design, který fanoušci znají ze zápasů Plamenů. „Chtěli jsme, aby to bylo více autentické a aby fanoušci viděli hráče jako Tomáš Rolinek, Petr Koukal a další se jmenovkami v podobném dresu, ve kterém aktuálně Plameny hrají," vysvětluje.

A v jakých dresech, kdo nastoupí? A tým Plamenů jakožto domácí tým si oblékne černou variantu, kterou představil Ondřej Kovářů, bílou variantu si oblékne tým žďárských hvězd. Světlý dres představil Martin Nečas. Všechny originální hrané a podepsané dresy půjdou po zápase do internetové aukce na www.sportovniaukce.cz, což bude jedinečná šance pro všechny fanoušky získat neocenitelnou vzpomínku.