Svátek hokeje nastal! Do Žďáru se vrátí legendy

Zveřejněno 09.08.2018 | Ondřej Krásný
SKLH Žďár nad Sázavou Tým žďárských hvězd
Exhibice, pátek 10.8.2018 18:00 ZS na Bouchalkách
SKLH Žďár nad Sázavou - Tým žďárských hvězd "80" ZNS - Z80
Ž Ď Á R N A D S Á Z A V O U - Poslední den zbývá organizátorům a hráčům na přípravy. Fanouškům ale také, protože takový zážitek se ve Žďáře ještě dlouho nemusí opakovat. Na led se postaví největší hvězdy českého ale i světového hokeje minulosti, současnosti a budoucnosti. Žďárské odchovance vyzve současný A tým Plamenů již s novými posilami! Od 15 hodin bude u zimního stadionu probíhat doprovodný program včetně autogramiády.

Oslavy osmdesáti let žďárského hokeje mohou vypuknout! Věříme, že úspěšnou sezonu žďárských hokejistů odstartujeme ve velkém stylu. Do rodného Žďáru se sjedou ti nejlepší hokejisté, kteří zde na Bouchalkách vyrůstali. Do týmu žďárských hvězd jsou však zasazeni i odchovanci, kteří sice neudělali výraznou stopu ve světě, za to naopak pomohli místnímu klubu v těžkých dobách a stali se oporami.

PŘEDPRODEJ A PRODEJ V DEN UTKÁNÍ

Oficiální předprodej v prodejnách SEPP a CZC.cz končí v pátek ve 12 hodin. Pokud ale předprodej nevyužijete nebo počítáte se zakoupením lístku až na místě, nemusíte se ničeho bát. V hokejové prodejně SobiSport na zimním stadionu bude možnost zakoupení lístku až do 15:00 a od 15 hodin se pak otevírá pokladna zimního stadionu. Na všech prodejních místech budou k dispozici i žádané brožury.

AUTOGRAMIÁDA A DOPROVODNÝ PROGRAM

Pokud jste si zakoupili speciálně připravenou brožuru, tak již nemusíte shánět nic dalšího na zvěčnění autogramu od vašich oblíbenců. Autogramiáda bude probíhat od 15.00 hodin u ZS na ovále (v případě nepříznivého počasí ve sportovní hale vedle ZS). Svůj stan zde bude mít i mediální partner tohoto utkání Český rozhlas Vysočina, jenž bude zajišťovat moderovaný program. K dispozici pak bude i hokejová branka se střelnicí, hřiště na minihokej a chybět nebude ani stánek s občerstvením. Na fanoušky čeká i překvapení v podobě Masarykova poháru pro mistra extraligy, který doveze Martin Nečas!

SKLH VS. ŽĎÁRSKÉ HVĚZDY

První nominace byla zveřejněna již před více než měsícem a proto se nevyhnula mírným změnám. Z původní soupisky nakonec vypadl Lukáš Rousek, jenž si mohl zahrát se svým otcem Martinem, mladý útočník ale bojuje o místo v kádru Sparty Praha. Exhibice se bohužel nemůže zúčastnit Jaromír Pytlík, jenž jako kapitán vede českou hokejovou reprezentaci na kanadském Hlinka Gretzky Cupu a také útočník Jan Wasserbauer, který má angažmá v zahraničí. Chvilku to vypadalo, že o utkání přijde i obránce Daniel Poizl, jenž odletěl taktéž na Hlinka Gretzky Cup do Kanady, ovšem těsně před turnajem z nominace vypadl a vrátil se tak do Žďáru.

Ke změně došlo také u rozhodčích. Místo původně avizovaného Martina Homoly, který se musel omluvit kvůli povinnostem na hokejovém svazu, bude společně se Svatoplukem Kopečkem řídit utkání jiný žďárský rozhodčí se zkušenostmi z extraligy Jaromír Vampola. Na čarách jim budou asistovat Roman Zídek a Martin Klouda.

Slavnostní buly vhodí trojnásobná olympijská vítězka z Vancouveru a Soči Martin Sáblíková. Program je nachystán i na přestávky, které budou prodlouženy oproti klasickým na 20 minut. Během přestávek budou oceněny legendy žďárského klubu a zároveň bude prostor na rozhovor se zajímavými hosty utkání.

Sestava žďárských hvězd:


Brankáři: Milan Řehoř, Radovan Biegl
Obrana: Martin Lojek, Martin Pleva, Václav Půža, Tomáš Doležal, Ondřej Trejbal
Útočníci: Jiří Plachý, Martin Sobotka, Martin Nečas, Tomáš Havránek, Ondřej Machala, Petr Koukal, Tomáš Rolinek, Martin Kaut, Jiří Kaut, Tomáš Kaut, Petr Vampola, Martin Rousek, Tomáš Bláha, Radek Haman
Trenér: Jaroslav Benák

Sestava SKLH Žďár nad Sázavou:


Brankáři: Jiří Sláma, Jan Radosta, Tomáš Kulich
Obrana: Aleš Koželuh, Jakub Peslar, Petr Marek, Jakub Černohorský, Daniel Poizl, Jan Klodner, Josef Kolda
Útočníci: Matias Mäki, Ondřej Stehlík, Lukáš Bureš, Martin Gregar, Marek Prokš, Tomáš Franek, Martin Kuřítko, Lukáš Jícha, Ondřej Kovářů, Lukáš Krupka, Martin Nagy, Jakub Konečný, Lukáš Gergel, Luboš Kunstmüller
Trenér: Michal Konečný

FANSHOP s novinkami

Během doprovodného programu na oválu i v průběhu večerního utkání bude k dispozici fanshop, ve kterém kromě již tradičního zboží najdete novinky s výročním logem "80" jako např. puky, trička, šály či čepice.

Posílené parkování

Pro návštěvníky budou k dispozici rozšířené parkovací plochy a kromě parkoviště před stadionem, bude možné využít i plochu autocvičiště za rychlobruslařským oválem, případně u fotbalového stadionu. Vzhledem k předpokládané vysoké návštěvě důrazně doporučujeme přijít na utkání s větším předstihem a včas si zajistit vstupenky a místa na stadionu, který bude otevřen od 17:15.