Fanoušci se mají na co těšit, Plameny uzavřely spolupráci s NinetyTwo Productions

Zveřejněno 12.08.2017 | Redakce
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Jak už bylo avizováno během léta, redakční tým Plamenů hledal posily do svého týmu. A našel jednu opravdu velikou. Žďárské grafické studio dvou kamarádů NinetyTwo Productions se bude podílet na tvorbě obsahu nejen webu, ale i sociálních sítí a dalších materiálech. Na začátek sezony dokonce chystá velké promo video, které doufejme, že přiláká co nejvíce diváků na tribuny. Jméno Lavický naprostá většina sportovních fanoušků zná, ve Žďáře ale budeme mít jiného „Laviho“ a to Miroslava Lavického, který se se svým kamarádem Jaromírem Konečným, před rokem rozhodl svůj koníček spojit se zaměstnáním.

Foto: Petr Nedvěd

Žďárská hokejová redakce prošla v posledních letech určitým posunem, ale chce se posouvat i nadále. S tím, že do jejího týmu přibylo studio NinetyTwo Productions se možnosti posunuli na další level. „Nečekal jsem, že by se nám povedlo sehnat do týmu někoho takového. Kluci mají velice profesionální přístup a na spolupráci se těším. Už teď probíhá dobře a věřím, že to vyšperkujeme. Najednou máme úplně jiné možnosti, chceme to lidem všechno naservírovat a určitě se mají na co těšit,“ říká nový šéfredaktor webu hokejzr.cz Ondřej Krásný.

Název studia vznikl podle data
narození obou kamarádů

Jak Miroslav Lavický, tak i Jaromír Konečný zůstali ve Žďáře a nestydí se nahlas říct, že jsou hrdými Žďáráky. I to byl jeden z důvodů, proč se rozhodli ozvat se klubu a přidat se do týmu. Společnost NinetyTwo Productions založili před rokem a působí hlavně v oblasti hudby a komerčního videa. Nyní se snaží proniknout a osvojit si také sportovní problematiku. Hudba však byl jejich původní hlavní cíl, který se ale postupem času rozrostl a dál rozrůstá.

Videa a grafiku vám však vytvoří pro cokoliv budete chtít, jejich seriózní a profesionální jednání vám dodá záruku, že budete sami překvapeni výsledkem. Protože i oni si prošli podnikatelskými začátky a strachem a ví, že pouze poctivou prací se mohou dostat na vrchol. „Jaromír Konečný se točení věnuje spoustu let a mě do toho zatáhl. Jsem tvůrčí a hrozně mě to chytilo. Je to koníček, který jsme se rozhodli dělat profesionálně. Není to práce, ale je to vášeň,“ říká Miroslav Lavický.

Doba jde dopředu, i proto si u NinetyTwo Productions můžou přijít na své od malých firem po velké korporace. Pro firmy to tedy může znamenat třeba nabídku tvorby loga, natočení reklamy, nahrávání voice overů, animované videa a prezentace.

V následující sezoně tedy bedlivě sledujte webové stránky a sociální sítě! Tvorby NinetyTwo Productions tu bude požehnaně, a rozhodně se nebude jednat pouze o rozhovory. Redakce SKLH tím získává velkou šanci posunout se opět o kousek dál, věříme, že se budete bavit nejen hokejem, ale i na internetu!

Jak se můžete na fotce z prvního letošního tréninku přesvědčit, profesionální výbava NinetyTwo rozhodně nechybí. A nejen výbava, ale i jednání se zákazníkem, čehož si hned během prvního tréninku všimli samotní hráči. Foto: Petr Nedvěd