Bitva roku je tady! Plameny se pokusí vybojovat rozhodující pátý zápas čtvrtfinále

Zveřejněno 18.03.2017 | Ondřej Krásný
SKLH Žďár nad Sázavou BK Havlíčkův Brod
ČF4, sobota 18.3.2017 17:30
SKLH Žďár nad Sázavou - BK Havlíčkův Brod ZNS - HBR
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Plameny dnes budou čelit konci sezony, dnes musí vyhrát a není kam uhnout. Pomoci k tomu by jim měly naplněné Bouchalky, ze kterých soupeři odjíždí s jednou porážkou za druhou. Dnes budou žďárští hokejisté potřebovat podporu fanoušků více, než kdykoliv jindy, jelikož v případě vítězství by se série přestěhovala zpět do Kotliny a v rozhodujícím pátém zápase, se už může stát cokoliv. Atraktivní, vyhrocený duel s tribunami naplněnými doslova k prasknutí začíná v 17.30 hodin!

HLAVU VZHŮRU PLAMENY!

Třetí čtvrtfinálový zápas rozhodně nebyl z těch povedenějších, domácí Bruslaři zcela zaslouženě získali mečbol, ale to už je pryč. Máme tu play-off a to končí, dokud jeden z týmů nevyhraje tři zápasy, dnes budou žďárští hokejisté čelit konci sezony a na ledě nechají úplně vše. Oba soupeři se více než dobře znají, takže se těžko něčím překvapí.

Po posledním zápase Plameny bojovaly hlavně samy se sebou, protože už do utkání na ledě soupeře vstupovaly bez několika hráčů, další hrají takzvaně přes bolest. Jejich bojovnost a touha hrát je obrovská. Proto si zaslouží, aby je fanoušci dnes hnali dopředu více než kdykoliv jindy a pomohli vydolovat rozhodující pátý zápas!

V loňské sezoně se žďárští hokejisté nacházeli ve stejné situaci, když na domácím ledě hráli o prodloužení sezony a pak v památném pátém zápase vyřadili vítěze základní části Kolín.

NEDOBYTNÝ HRAD BOUCHALKY

Žďárští hokejisté na domácím ledě poráží kohokoliv a cokoliv, co jim přijde do cesty a dnes budou potřebovat, aby se o domácí prostředí mohli opřít znovu, jelikož porážka by znamenala konec sezony. Skvělá atmosféra je ve Žďáře každý zápas, ale dnes se dá očekávat rekordní návštěva, která zřejmě překoná i loňský rekord z posledního zápasu základní části. Posledním týmem, který dokázal na Bouchalkách vyhrát, byl téměř před půl rokem Kolín.

PŘIJĎTE VČAS

Více než kdykoli jindy platí i tentokrát PŘIJŤĎTE VČAS. A to hned z několika důvodů. Očekávaná rekordní návštěva, omezené množství pokladen, zvýšená bezpečnostní opatření u vstupu do stadionu, možné problémy s parkováním. Začátek zápasu je v 17:30, ale doporučujeme dorazit na stadion nejpozději v 17:00.

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK

Vyhněte se frontám u pokladen a kupte si VSTUPENKY V PŘEDPRODEJI, který probíhá v prodejně hokejových potřeb „SobiSport“ vedle hlavního vchodu do stadionu mezi 9:30-12:00 a 13:00-17:00 hodin a v sobotu od 9:30 do 11:30. Hlavní pokladna bude otevřena dvě hodiny před začátkem utkání. Jednotná cena vstupenek 70,- Kč.

NOVÉ STÁNKY S OBČERSTVENÍM

Dobrou zprávou je, že tentokrát vám čekání na zápas i utkání samotné zpříjemní NOVÉ STÁNKY S OBČERSTVENÍM. Vedení klubu se ve spolupráci s partnerským pivovarem Rebel podařilo zajistit další stánky, z nichž jeden bude i venku před stadionem, takže můžete přijít i s větším předstihem.

PARKOVÁNÍ

Opět budou posílené PARKOVACÍ PLOCHY u zimního stadionu o autocvičiště, ale vzhledem k očekávanému vysokému počtu brodských fanoušků cestujících na utkání auty, budou i tato zřejmě brzy obsazena, proto využívejte také parkoviště před fotbalovým stadionem.