Mladší dorostenci se vrací z Letňan s jedním bodem

Zveřejněno 08.02.2018 | Jakub Janů
Letňany SKLH Žďár nad Sázavou
N12, čtvrtek 8.2.2018
Letňany - SKLH Žďár nad Sázavou LET - ZNS
Letňany: Liemann (Steindl) – Krutil, Němec, Horáček, Bartoš, Bucek, Klatt – Vrkoč Vítů, Straka, Stupka, Pětník, Zrcek, Škarda, Strnad
SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Sivák) – Macek, Filip, Cibuzar, Adámek, Graucer, Pecka – Pelikán, Putz, Konečný, Kouba, Štola, Doležal, Matas, Malenovský, Picka, Bačo, Mihulka, Brúha, Bednář
Branky a nahrávky: 17. Straka (Krutil, Vrkoč), 25. Klatt (Pětník), 35. Škarda (Zrcek, Pětník), 63. Vrkoč – 7. Konečný (Bačo, Malenovský), 17. Malenovský (Bačo, Adámek), 48. Bednář (Pelikán, Putz) Rozhodčí: Čáp – Horažďovský, Kotlík Vyloučení: 2:4 Využití: 3:0 V oslabení: 0:0 Diváci: 58 Střely na branku: 30:40 Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 3:2, 3:3 - 4:3
L E T Ň A N Y - Na další utkání cestovaly Plameny do Prahy. Tady se utkaly se zdejšími Letňany. Zde po první třetině sice vedly. Ale po 3tř. a stavu 3:3 se nakonec prodlužovalo. V něm se však zadařilo domácím a žďárští se tak vraceli s jedním bodem.

Reportáž

První třetina vyšla lépe Žďáru. Již v šesté minutě poslal právě Plameny do vedení Jakub Konečný - 0:1. Poté měly nejprve žďárští a o tři minuty později přesilovku i domácí. Žďár ji využít nedokázal, ale Letňany zásluhou Davida Straky zvládly vyrovnat na - 1:1. Jenže ještě během další minuty Plameny přece jen vstřelily branku a dostaly se opět do vedení o jednu branku. Trefil se Šimon Malenovský - 1:1.

Jestli první třetina vyšla lépe Žďáru, tak ta druhá naopak domácím. vše začalo čtyři minuty od začátku 2tř, kdy na trestnou usedl Bačo a Letňany dostali přesilovku. V ní se prosadil Adam Klatt - 2:2. O deset minut později na tom byli domácí ještě lépe. Opět v přesilovce je poslal do vedení Adam Škarda - 3:2 pro Letňany. Před koncem druhé třetiny ještě měly Plameny přesilovou hru, ale využít ji nedokázaly. Za stavu - 3:2 pro Letňany se tak šlo podruhé do šaten.

Ve třetí třetině se na první gól čekalo do osmé minuty. V ní se trefil Dominik Bednář a hosté ze Žďáru tak srovnali krok na - 3:3. Až do konce 3tř. se nic podstatného neudálo a utkání se muselo za tohoto stavu prodlužovat.

V nastavení rozhodl na začátku čtvrté minuty o druhém bodu pro domácí Erik Vrkoč - 4:3pp. Plameny se tak vracely domů s jedním bodem.