Třetí přípravný zápas dnes odehrají Plameny v havlíčkobrodské Kotlině

Zveřejněno 21.08.2018 | Tomáš Masař
BK Havlíčkův Brod SKLH Žďár nad Sázavou
P3, úterý 21.8.2018 18:30
BK Havlíčkův Brod - SKLH Žďár nad Sázavou HBR - ZNS
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Po dvou konfrontacích s prvoligovou Třebíčí dnes žďárští hokejisté vycestují k tradičnímu rivalovi do Havlíčkova Brodu, kde se střetnou s místním bruslařským klubem a pokusí se spravit si náladu po pátečním domácím debaklu s Horáckou Slávií.

Ilustrační foto: Petr Nedvěd

NA ZAČÁTKU PŘÍPRAVY SE PLAMENY HLEDAJÍ

Vzhledem k odchodu nebo ukončení činnosti několika opor (Štěpánek, Pytlík, Vítek) a naopak příchodu nových nebo staronových hráčů (Prokš, Franek, Koželuh, Mäki) je logické, že se v přípravných utkáních teprve hledá optimální sestava pro začátek sezóny. Ani tak ovšem nelze brát výsledky na lehkou váhu a hráči se jistě budou snažit odčinit poslední nepovedený výsledek z domácí přípravy s Třebíčí. V sestavě by se už měla objevit i většina opor, jak v obraně, tak v útoku a záda bude svým spoluhráčům z brány krýt Jiří Sláma.

HAVLÍČKOBRODŠTÍ BRUSLAŘI ZATÍM V PŘÍPRAVĚ VÍTĚZÍ

Na rozdíl od Plamenů si hráči ze sousedního Havlíčkova Brodu vedou v přípravě nadmíru dobře. Nejprve na domácí ledě rozstříleli Tábor 7:3 a následně si minulý víkend připsali velmi cenné vítězství na Slezském poháru hraném v Opavě, kde nejprve porazili domácí 2:1, poté i dalšího soupeře z východní skupiny 2. ligy Orlovou 5:0, a nakonec si poradili i s polskou Osvětimí 5:4 v prodloužení. Jak je vidět, začátek přípravy zastihl borce z havlíčkobrodské Kotliny ve velmi dobré formě a nezbývá než doufat, že se Plamenům podaří tuto vítěznou sérii Bruslařů přerušit a připsat si tak první vítězství v letošní přípravě.