Plameny letos zahoří i díky SATTu

Zveřejněno 21.09.2017 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Vedení SKLH Žďár nad Sázavou neustále hledá různé formy, jak zajistit fungování klubu na co nejlepší úrovni a jak udržovat zdravé a pevné ekonomické základy celé organizace. Proto s radostí můžeme oznámit, že v právě rozbíhající se hokejové sezóně podpoří Plameny akciová společnost SATT, která se dlouhodobě zajímá o sport ve městě a stala se oficiálním partnerem SKLH Žďár nad Sázavou. Tuto podporu však pocítí fanoušci také přímo na stadionu.

Foto: Petr Nedvěd

SATT podpoří klub nejen finančně v rámci reklamního plnění, ale také technologicky, jelikož se stane poskytovatelem internetového a telefonního připojení a dodavatelem TV signálu do kancelářských prostor SKLH. Internet však bude k dispozici také pro návštěvníky stadionu.

„Hokej a sport obecně nejde dnes dělat bez dobrého zázemí silných partnerů. Jsme vděčni za každého, kdo chce hokej podpořit a pomoct přinášet divákům tuhle oblíbenou sportovní zábavu a dětem smysluplné využití volného času. Mám obzvlášť radost z toho, že do skupiny našich partnerů přibyla další, dnes již tradiční a silná žďárská firma, kterou SATT bezesporu je," kvituje rozhodnutí SATTu generální manažer SKLH Miloslav Šimon.

SATT funguje ve Žďáře od roku 1995 a kromě výroby a rozvodu tepla se věnuje provozování kabelových rozvodů. V prvních letech sloužily pouze pro kabelovou televizi. Ve vysílání Televize Vysočina hokej od počátků dostává velký prostor ve sportovní rubrice. Díky dlouhodobé mediální spolupráci s SKLH mohou fanoušci kromě aktuálních informací z dění v regionu sledovat reportáže z hokejových utkání a dozvídat se další zajímavosti z činnosti klubu.

| Více o společnosti SATT a jejích službách v oblastech internetu, televize nebo tepla, najdete ZDE.

Od roku 1999 je prostřednictvím kabelových rozvodů poskytováno také internetové připojení. SATT disponuje moderním datovým sálem se dvěma nezávislými optickými trasami s garantovanou kapacitně neomezenou konektivitou. A právě tyto výhody zužitkují i hokejisté a návštěvníci zápasů. Na žďárském hokejovém stadionu vznikne díky SATTu novinka pro fanoušky a návštěvníky zimního stadionu - veřejný Wi-Fi Hot spot.

Hot spot bude zprovozněn v nejbližších dnech a bude disponovat kvalitním pokrytím nejen po celém stadionu, ale s dosahem i na přilehlý bruslařský ovál či před stadion, což jistě ocení například bruslaři na ovále. Každý návštěvník se tak bude moci kdykoli pohodlně připojit na internet a podívat se třeba na aktuální sestavy zápasu, rozpis ledu, sledovat průběžné výsledky z ostatních stadionů, komunikovat na sociálních sítích nebo jakkoli jinak využívat internetového připojení. A vše samozřejmě zdarma!