Plameny hrají pro věž, aneb co vás čeká a nemine

Zveřejněno 11.09.2017 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - O akci Plameny hrají pro věž se toho namluvilo mnoho a my věříme, že se přijdete podívat a podpořit tuto sbírku. Vše začne ve středu od šestnácti hodin na ovále u zimního stadionu, kde bude probíhat bohatý doprovodný program. Celá akce pak vypukne slavnostním zahájením samotného úvodního zápasu nové sezony s Kolínem. Veškeré informace týkající se zápasu prvního kola druhé hokejové ligy naleznete zde.

CO VÁS ČEKÁ NA OVÁLE

Pokud přijdete už ve zmiňovaných šestnáct hodin, nebudete se rozhodně nudit. Svůj stan totiž na ovále postaví například i ČRo Vysočina, kde bude kromě hudby a doprovodných informací i prostor k rozhovorům ať už s hosty akce nebo návštěvníky. Celá akce je spojena s Nemocnicí Nové Město na Moravě a proto nemohou chybět zdravotní sestřičky. Nemocnice bude mít také svůj stan, kde bude probíhat měření tlaku nebo BMI, či osvěta a prevence. Ke stánku bude k prohlížení postavený i sanitní vůz.

Doprovodný program bude také tvořit i žďárský hokejový klub. První šanci jak přispět na sbírku na laparoskopickou věž budete mít u hostesek, které budou procházet s kasičkou. Jedním z hlavních programů bude autogramiáda hostů. Mezi nimi bude Tomáš Rolinek, Martin Kaut, Petr Sýkora, Šárka Kašpárková, Michal Pogány, Radovan Biegl nebo Jakub Pustina.

Mimo to budou fanoušci svědci ukázky tréninku brankářů, kde kouč brankářů Radovan Biegl ukáže jak se pracuje s pukometem. Děti si pak mohou zahrát minihokej tři na tři s míčkem. Pokud ještě nemáte vše potřebné vybavení na fandění, nevadí před ostrým startem soutěže se budete moci vybavit ve Fanshopu.

POTÉ TO VYPUKNE NA STADIONU

Zhruba od půl šesté bude vše směřovat na zimní stadion, kde bude probíhat slavnostní zahájení. Prosíme přijďte včas a nenechte si ho ujít. Na ledovou plochu totiž přijdou všichni hosté této akce včetně ředitelky nemocnice JUDr. Věry Palečkové a primáře urologického oddělení MUDr. Jaroslava Tůmy.

PŘEDÁNÍ AUKČNÍHO DRESU A ŠEKU PROBĚHNE O PŘESTÁVCE

O první přestávce se také dozvíme majitele dresu, který se do úterní půlnoci draží. Předávat šťastnému výherci ho budou zástupci Nemocnice Nové Město na Moravě společně z rukou Tomáše Rolinka, Martina Kauta, Petra Sýkory a Šárky Kašpárkové.

To hlavní přijde o druhé přestávce, kdy se na ledě sejdou znovu všichni hosté společně se zástupci nemocnice a manažerem klubu SKLH Žďár nad Sázavou. Ten předá ředitelce paní Palečkové a panu primáři Tůmovi šek s celkovou částkou, která se podaří nasbírat. Věříme, že i vy se aktivně zapojíte ať už do aukce nebo přispěním do kasičky.

| AUKCE ORIGINÁLNÍHO DRESU PLAMENŮ S PODPISY