Starší dorost se dnes může radovat z postupu do extraligy

Zveřejněno 26.03.2017 | Ondřej Krásný
HC Slezan Opava SKLH Žďár nad Sázavou
B3, neděle 26.3.2017
HC Slezan Opava - SKLH Žďár nad Sázavou OPA - ZNS
O P A V A - Starší dorostenci dnes odpoledne rozehrají třetí kolo kvalifikace o NOEN extraligu staršího dorostu. Vyjíždí na led Opavy, kterou v prvním kole Plameny rozstřílely vysoko 6:1. K postupu do nejvyšší dorostenecké soutěže Plamenům stačí získat alespoň bod!

Foto: Petr Nedvěd

Dnes mohou starší dorostenci dosáhnout historického úspěchu. Poprvé v historii se mohou Plameny pyšnit oběma dorosteneckými kategoriemi v extralize. Mezi druholigovými týmy je to poměrně rarita a hledali bychom jen těžko na této mapě jiné takové kluby.

PROMĚNÍ PLAMENY PRVNÍ MOŽNOST?

Ovšem nepředbíhejme. Mladé Plameny potřebují k postupu z následujících dvou zápasů udolat k jistotě postupu alespoň bod, první pokus budou mít svěřenci Radovana Biegla dnes na ledě Opavy. Vítěz skupiny Východ přijel minulý pátek na Bouchalky a odvezl si šestibrankový příděl.

REPORTÁŽ | Pátek 17.3. 2017 B1: SKLH Žďár nad Sázavou - HC Opava 6:1

Šance rozhodně Plameny mají vysoké a pokud by bookmakeři na tyto zápasy vypisovali kurzy, rozhodně by byli favorizovaní právě žďárští mladíci. V tabulce jsou totiž po dvou kolech stoprocentní, zatímco Opava v pátek prohrála doma s Warriorem Brno 1:2 a na první bodový zisk čeká.

| Pátek 17.3. 2017 B1: SKLH Žďár nad Sázavou - HC Slezan Opava 19:30