Před sobotním klíčovým duelem…

Zveřejněno 17.03.2017 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Již zítra čeká Plameny klíčový zápas celé sezóny a to je něco, co si jistě nenechá uniknout žádný Žďárák, žádný sportovní fanoušek, žádný příznivec ledního hokeje. Každopádně je to poslední letošní derby na Bouchalkách, protože případný rozhodující zápas by se hrál v brodské Kotlině. A strmě stoupající návštěvnost posledních zápasů, zájem o vstupenky v předprodeji a celkové ohlasy dávají tušit, že tentokrát bude hranice dvou tisíc výrazně překročena a bude atakován rekord z loňského derby (2253). Proto neuškodí připomenout si některé organizační pokyny a informace.

Foto: Petr Nedvěd

PŘIJĎTE VČAS

Více než kdykoli jindy platí i tentokrát PŘIJŤĎTE VČAS. A to hned z několika důvodů. Očekávaná rekordní návštěva, omezené množství pokladen, zvýšená bezpečnostní opatření u vstupu do stadionu, možné problémy s parkováním. Začátek zápasu je v 17:30, ale doporučujeme dorazit na stadion nejpozději v 17:00.

NOVÉ STÁNKY S OBČERSTVENÍM

Dobrou zprávou je, že tentokrát vám čekání na zápas i utkání samotné zpříjemní NOVÉ STÁNKY S OBČERSTVENÍM. Vedení klubu se ve spolupráci s partnerským pivovarem Rebel podařilo zajistit další stánky, z nichž jeden bude i venku před stadionem, takže můžete přijít i s větším předstihem.

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK

PŘEDPORDEJ ZAHÁJEN

Vyhněte se frontám u pokladen a kupte si VSTUPENKY V PŘEDPRODEJI, který probíhá v prodejně hokejových potřeb „SobiSport“ vedle hlavního vchodu do stadionu mezi 9:30-12:00 a 13:00-17:00 hodin a v sobotu od 9:30 do 11:30. Hlavní pokladna bude otevřena dvě hodiny před začátkem utkání. Jednotná cena vstupenek 70,- Kč.

.

.

SEKTOR PRO HOSTY

Sektor pro FANOUŠKY HOSTŮ bude vymezen tradičně za hostující střídačkou a bude pro ně určen samostatný boční vchod od sportovní haly se samostatnou pokladnou.

.

PARKOVÁNÍ

Opět budou posílené PARKOVACÍ PLOCHY u zimního stadionu o autocvičiště, ale vzhledem k očekávanému vysokému počtu brodských fanoušků cestujících na utkání auty, budou i tato zřejmě brzy obsazena, proto využívejte také parkoviště před fotbalovým stadionem.

.

.

.

VYŠLETE PLAMENŮM POZITIVNÍ ENERGII

Teď je přesně ta chvíle, kdy hokejisté potřebují nejvíc cítit podporu svých fanoušků. Šance zaskočit favorita stále žije. Všichni máme ještě v paměti tu loňskou úžasnou jízdu přes Kolín, který byl tehdy také vítězem základní části, stejně jako letos Havlíčkův Brod a byl ve stejné situaci – vedl 2:1 na zápasy. Tak proč to letos nezopakovat? Včerejší, byť neúspěšný, zápas v Brodě stál žďárské hráče obrovské množství sil, vůle, zdraví i sebedůvěry. Nyní potřebují vaší podporu, pošlete jim zprávu, vzkaz, vyjádření víry či cokoli, co jim pomůže znovu se vzepřít a zopakovat loňský „Kolín“. POMOZTE PLAMENŮM A SPOLEČNĚ ZA ŽĎÁR TO ZOPAKUJME A VYŘAĎME VÍTĚZE! . Vzkazy opět posílejte „do kabiny“ na horimehokejem@gmail.com nebo komentářů případně do zpráv na Facebooku.