Stahovačka Tomáše Střechy vyhrála lednový LA STEAK GÓL měsíce

Zveřejněno 09.03.2017 | mk, ok
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – V neskutečně nabitém hokejovém programu vrcholící sezóny Plamenů všech kategorií, nechybí ani vyhlášení výsledků lednového kola ankety LA STEAK GÓL měsíce. V tom vás nejvíce oslovil Tomáš Střecha se svojí stahovačkou a následně vymetenou šibenicí.

Podobně jako prosincové kolo ankety LA STEAK GÓL měsíce, které suverénně vyhrál Martin Gregar, bylo i to lednové poměrně jednoznačnou záležitostí. Z nabídky branek prvního měsíce roku 2017 nejvíce fanoušky zajal gól Tomáše Střechy, který získal celkem 132 hlasů, a není divu. 25. ledna v zápase proti Písku parádní stahovačkou obelstil hned tři bránící hráče a gólmanovi Gábovi nedal sebemenší šanci, když celou akci zakončil dokonalou trefou do horního roku písecké branky, čímž zvýšil skóre zápasu na 6:2. Nahrávku na vítěznou Střechovu branku si připsal Lukáš Hort.

Druhé místo v lednové gólové hitparádě patří Martinu Červenkovi, jehož trefa z mezikruží byla nejen nádherná, ale také nesmírně důležitá a vysloužila si 88 hlasů. Šlo totiž o kontaktní gól na 3:4 při slavném obratu v derby s Havlíčkovým Brodem 4.ledna, ke kterému jej vybídl přihrávkou zpoza branky Luboš Kunstmüller.

Třetí branka lednového pořadí získala 42 hlasů a pochází stejně jako ta vítězná z utkání proti Písku. Jejím autorem je Lukáš Paták, pro kterého však neznamenala těžkou práci, protože už jen poslal kotouč, dokonale naservírovaný Martinem Čechem, do odkryté branky a zajistil tak Plamenům vedení v zápase 4:2.

Po nedělním postupu do čtvrtfinále play-off měli hráči dva dny volno a sešli se až ve středu na tréninku, před kterým nám Tomáš Střecha něco pověděl o své vítězné brance a vylosoval výherce s řad fanoušků, s nímž se společně vydají na večeři do restaurace LA STEAK.

Šťastným výhercem se stal Martin Žila, kterému blahopřejeme. Poukaz na večeři má hodnotu 1000 korun, takže na ni může ještě někoho pozvat (konzumace hráčů se do poukazu nezapočítává). Kromě této, určitě zajímavé a lákavé ceny, získá výherce také fanouškovský balíček od SKLH, který obsahuje šálu, čepici a klíčenku na krk.

V našem videu můžete vidět nejen povídání o vítězné brance a losování výherce, ale také krátkou reportáž z minulé večeře, kterou si užívala historicky první vítězka naší ankety Marianna Abrahamyan s Lubošem Kunstmüllerem a jejich hosty.

Výsledky hlasování LA STEAK GÓL MĚSÍCE

4.kolo: leden 2017
Počet platných hlasů: 288

Pořadí:
1. místo Gól č.6 Tomáš Střecha 132 hlasů
2. místo: Gól č.2 Martin Červenka 88 hlasů
3. místo: Gól č.5 Lukáš Paták 42 hlasů
4. místo: Gól č.4 Martin Kuřítko 10 hlasů
5. místo: Gól č.3 Martin Kuřítko 8 hlasů
6. místo: Gól č.1 Lukáš Bureš 8 hlasů

Vylosovaný výherce: Martin Žila

V nejbližších dnech odstartuje páté – lednové kolo ankety LA STEAK GÓL MĚSÍCE. Sledujte naše stránky a sociální sítě a zapojte se do hlasování, třeba se štěstí tentokrát usměje právě na vás.

Navštivte LA STEAK BAR

Jak již z názvu ankety vyplývá, jejím partnerem je restaurace LA STEAK BAR, která se nachází na Nádražní ulici ve Žďáře nad Sázavou (naproti baru ElGordo). V přízemí najdete nekuřáckou restauraci, v patře je kuřácká část a salonek pro firemní i soukromé oslavy. V menu se nachází steaky i burgery a dalších lahodné pokrmy z hovězího, vepřového i kuřecího masa. Nechybí ani ryby, zelenina, saláty či dezerty. Samozřejmostí je kvalitní plzeňské pivo a další alkoholické i nealkoholické nápoje.