LA STEAK GÓL prosince ovládl jednoznačně Martin Gregar

Zveřejněno 16.02.2017 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – O nedělní půlnoci bylo ukončeno hlasování prosincového kola ankety LA STEAK GÓL měsíce a na úterním tréninku byl vítězem vylosován výherce z řad hlasujících fanoušků. Po prvních dvou vyrovnaných kolech, vás v tom třetím, oslovil gól Martina Gregara natolik, že v hlasování vyhrál „o parník“. A kdo skončil na dalších místech a kdo vyhrál společnou večeři…?

Ve videoreportáži uvidíte losování výherce prosincového kola, i to jak si užívá výhru vítěz toho listopadového a nenechte si ujít ani Martina Gregara v roli moderátora!

První kolo ankety LA STEAK GÓL měsíce přineslo natolik vyrovnaný boj, že jsme měli dokonce dva vítěze Luboše Kunstmüllera a Petra Beneše. Listopadové hlasovaní již sice určilo jen jednu vítěznou branku, kterou byla trefa Lukáše Bureše, ale i tak bylo hlasování velice těsné.

Naproti tomu v prosincovém kole fanoušky zaujal parádní blafák Martina Gregara tak moc, že získal téměř trojnásobný počet hlasů, než druhý v pořadí David Vítek a vůbec nejvíce hlasů ze všech tří dosavadních kol. Vítěznou branku vstřelil Martin Gregar 14. prosince v zápase 21. kola proti Pelhřimovu (6:3). Byla to úvodní branka utkání, ke které jej vyslal parádním pasem z vlastní třetiny Marcel Juráň, takže také on si zaslouží uznání, za tuto dokonale přesnou nahrávku.

Druhé místo si úžasnou trefou zpoza obránce do horního rohu budějovické branky vysloužil David Vítek. Tento gól otevřel skóre utkání 19.kola proti Moravským Budějovicím (2:1p) a asistenci si u něj připsali Martin Pleva a dokonce brankář Jiří Sláma. Třetí v pořadí je gól Lukáše Bureše, kterým ve 23.kole poslal Plameny do vedení 3:2 proti Kolínu (4:3). Ten šikovným blafákem mezi betony hostujícího gólmana, zužitkoval přesnou přihrávku od Martina Gregara.

Po úterním tréninku „A“ mužstva nám autor vítězné branky vylosoval jméno výherce z řad hlasujících, kterým se stal Lukáš Pošvic, jenž získává společnou večeři v restauraci LA STEAK s autorem nejhezčí branky. Poukaz na večeři má hodnotu 1000 korun, takže na ni může ještě někoho pozvat (konzumace hráčů se do poukazu nezapočítává). Kromě této, určitě zajímavé a lákavé ceny, získá výherce také fanouškovský balíček od SKLH, který obsahuje šálu, čepici a klíčenku na krk.

Výsledky hlasování LA STEAK GÓL MĚSÍCE

3.kolo: prosinec 2016
Počet platných hlasů: 243

Pořadí:
1. místo: Gól č.3 Martin Gregar 147 hlasů
2. místo: Gól č.1 David Vítek 51 hlasů
3. místo: Gól č.6 Lukáš Bureš 21 hlasů
4. místo: Gól č.2 Petr Beneš 15 hlasů
5. místo: Gól č.5 Václav Půža 6 hlasů
6. místo: Gól č.4 Martin Kuřítko 3 hlasy

Vylosovaný výherce: Lukáš Pošvic

V nejbližších dnech odstartuje čtvrté – lednové kolo ankety LA STEAK GÓL MĚSÍCE. Sledujte naše stránky a sociální sítě a zapojte se do hlasování, třeba se štěstí tentokrát usměje právě na vás.

Navštivte LA STEAK BAR

Jak již z názvu ankety vyplývá, jejím partnerem je restaurace LA STEAK BAR, která se nachází na Nádražní ulici ve Žďáře nad Sázavou (naproti baru ElGordo). V přízemí najdete nekuřáckou restauraci, v patře je kuřácká část a salonek pro firemní i soukromé oslavy. V menu se nachází steaky i burgery a dalších lahodné pokrmy z hovězího, vepřového i kuřecího masa. Nechybí ani ryby, zelenina, saláty či dezerty. Samozřejmostí je kvalitní plzeňské pivo a další alkoholické i nealkoholické nápoje.