Na Bouchalky přijede poslední Vajgar. Budou z něho Plameny lovit nějaké body?

Zveřejněno 31.01.2017 | Jakub Janů
SKLH Žďár nad Sázavou KLH Vajgar Jindřichův Hradec
31., středa 1.2.2017 18:00 Bouchalky
SKLH Žďár nad Sázavou - KLH Vajgar Jindřichův Hradec ZNS - JHR
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Konec základní části se blíží a na Bouchalky přijede další vyzyvatel Plamenů. Po nevydařeném utkání na ledě Pelhřimova se Žďárští postaví doma proti poslednímu celku tabulky Jindřichově Hradci, který si body z venkovního prostředí v této sezóně dovezl pouze dvakrát.

VAJGAR S POUHÝMI DEVÍTI BODY HLUBOKO VE SPODKU TABULKY

Šest kol zpátky zavítali Jindřichohradečtí na promrzlý stadion budějovického David Servisu. Z tohoto zápasu se jim po dlouhém bodovém půstu podařilo zvítězit 5:6 a vykřesat tři body. Hned další kolo doma přivítali Písek, který porazili 6:5 po prodloužení a brali tak dva body. Jenže od té doby až do dneška sehráli další čtyři zápasy a z žádného nezískali opět ani bod.

LETOS SE Z BOUCHALEK BODY JEN TAK NEVOZÍ

Zatím poslední tým, který dokázal ve Žďáře naplno zvítězit a brát všechny tři body byl Kolín, ale to už je čtyři měsíce zpátky. Od té doby jsou Plameny na svém ledě neporazitelné a zcela po zásluze jim náleží druhé místo v tabulce domácích zápasů po prvním Táboru.

LETOŠNÍ VZÁJEMNÉ ZÁPASY NABÍDLY DOHROMADY ÚCTIHODNÝCH 31 GÓLŮ

Všechny tři dosavadní vzájemné zápasy zvládl lépe Žďár. První měření sil v Jindřichově Hradci bylo jako na houpačce. Po vydařené první třetině Žďáru se do vedení dostali domácí – 7:4, ale Plameny v posledních dvaceti minutách nesložily zbraně a z jejich ledu si nakonec odvezli tři body po vysokém a hlavně divokém průběhu zápasu 7:8, kdy poslední dva góly vstřelily až v poslední minutě. Druhý zápas, který se hrál na Bouchalkách, ovládly opět Plameny, ale tentokrát za jednoznačnějšího výsledku 6:2. A v zatím posledním zápase mezi těmito týmy si svěřenci Michala Konečného odvezli z Jindřichova Hradce vysokou výhru 2:7.

VYBAVTE SE VE FANSHOPU

Pro fanoušky bude opět připraven stánek s programy a klubovými suvenýry. Nově přibyly populární červenobílé kšiltovky v dětské velikosti. V sortimentu je celá letošní kolekce „Hoříme hokejem“ včetně oblíbených náramků. V nabídce najdete parádní značková trička, nové šály, kšiltovky, propisky, řehtačky, přívěšky a další pěkné věcičky. K dispozici jsou také nové dresy přímo k zakoupení nebo na objednávku s vlastním jménem a číslem.