LA STEAK GÓL měsíce října má dva vítěze

Zveřejněno 07.12.2016 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – První kolo nové ankety naší redakce o nejhezčí gól měsíce máme za sebou. Za měsíc říjen (září) bylo v neděli o půlnoci ukončeno hlasování a na pondělním tréninku vylosoval autor vítězné branky také jednoho z hlasujících, se kterým půjde na společnou večeři a který získá dárek od SKLH. A kdo vlastně vyhrál? To se dozvíte v našem článku.

V prvním kole se volby nejhezčí branky měsíce zúčastnilo celkem 217 hlasujících. Hned od začátku se hlasování vyvíjelo v duchu těsného souboje dvou nominovaných. A vyrovnaná bitva nakonec vyústila v remízu. Tudíž hned v prvním kole máme rovnou dva vítěze, když oba získali shodně 79 hlasů. Jedním je Petr Beneš za gól na 4:0 v derby mezi SKLH Žďár nad Sázavou a BK Havlíčkův Brod hraném 12.10.2016. Druhým vítězem říjnového kola je Luboš Kunstmüller za vítězný gól v prodloužení proti IHC Písek ze dne 29.10.2016.

Na pondělním tréninku vylosoval Luboš Kunstmüller také výherce z řad hlasujících. Z čepice, ve které byla shromážděna jména účastníků volby, vytáhl lístek se jménem Marianna Abrahamyan, která získává společnou večeři v restauraci LA STEAK s oběma autory nejhezčích branek. Poukaz na večeři má hodnotu 1000 korun, takže na ni může ještě někoho pozvat (konzumace hráčů se do poukazu nezapočítává). Kromě této, určitě zajímavé a lákavé ceny, získává výherkyně také fanouškovský balíček od SKLH, který obsahuje šálu, čepici a klíčenku na krk.

Výsledky hlasování LA STEAK GÓL MĚSÍCE
1.kolo: září – říjen 2016

Počet platných hlasů: 217

Pořadí:
1. – 2. místo: Gól č.6 Luboš Kunstmüller 79 hlasů, Gól č.3 Petr Beneš 79 hlasů
3. místo: Gól č.1 Ondřej Kovářů 31 hlasů
4. místo: Gól č.2 Ondřej Malec 13 hlasů
5. místo: Gól č.4 Ondřej Malec 8 hlasů
6. místo: Gól č.5 Martin Červenka 7 hlasů

Vylosovaný výherce: Marianna Abrahamyan

Již tento týden odstartuje druhé – listopadové kolo naší ankety LA STEAK GÓL MĚSÍCE. Sledujte naše stránky a sociální sítě a zapojte se do hlasování, třeba se štěstí tentokrát usměje právě na vás.

Navštivte LA STEAK

Jak již z názvu ankety vyplývá, jejím partnerem je restaurace LA STEAK, která se nachází na Nádražní ulici ve Žďáře nad Sázavou (naproti baru ElGordo). V přízemí najdete nekuřáckou restauraci, v patře je kuřácká část a salonek pro firemní i soukromé oslavy. V menu se nachází steaky i burgery a dalších lahodné pokrmy z hovězího, vepřového i kuřecího masa. Nechybí ani ryby, zelenina, saláty či dezerty. Samozřejmostí je kvalitní plzeňské pivo a další alkoholické i nealkoholické nápoje.