Liga juniorů startuje, uspěje znovu mladší i starší dorost?

Zveřejněno 22.09.2016 | ok
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Mládežnické zápasy budou tímto víkendem pokračovat. Sezonu otevřou junioři, kteří se také zároveň jako jediní ukážou na žďárských Bouchalkách. Dobrou formu budou chtít potvrdit jak mladší, tak i starší dorostenci:

Foto: Juniorský hokej

JUNIOŘI

Nejstarší mládežnická kategorie jako poslední vstoupí do soutěžního ročníku. Po postupu z krajské soutěže se junioři vrací do ligy. Hned prvním zápase je v pátek čeká těžký oříšek a to Horácká Slavia Třebíč. Ta se v loňské sezoně vyhoupla až na druhé místo tabulky a v zápase je jasným favoritem.

V neděli se junioři poprvé představí na domácím ledě. Na žďárské Bouchalky přijedou Krkonoše, které se v loňské sezoně pohybovaly na chvostu tabulky a body budou pro Plameny blíže. Utkání začíná ve 14.15.

Pátek 23.9. – Horácká Slavia Třebíč : SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 25.9. – SKLH Žďár nad Sázavou : HC Krkonoše

STARŠÍ DOROST

Starší dorostenci vstoupili do nové sezony výborně. V Trutnově se s místním týmem HC Krokonoše moc nepárali a nasázeli domácím patnáct branek. Ve druhém zápase to bylo poněkud větší drama, nicméně nájezdovou loterii Plameny zvládly a opět vyhrály.

Tento víkend nečeká na svěřence Radovana Biegla nic jednoduchého. V neděli odcestují žďárští mladíci do Nového Města nad Metují, které si o prvním víkendu připsalo jednu výhru a jednu porážku.

Neděle 25.9. – HC Nové Město nad Metují : SKLH Žďár nad Sázavou

MLADŠÍ DOROST

Čtyři výhry v řadě a skalp lídra tabulky. Taková je forma mladších dorostenců Žďáru. Plameny v minulém kole zdolaly Jihlavu na jejím ledě a v tabulce okupují třetí místo. Tuto neděli zajíždí svěřenci Jaromíra Pytlíka na led Tábora, který je po pěti kolech ELIOD extraligy poslední s jedním bodem na kontě.

Neděle 25.9. – HC Tábor : SKLH Žďár nad Sázavou