Plameny ve finále vyzvou Jablonec! Info o vstupenkách, předprodeji a výjezdu!

Zveřejněno 21.03.2018 | Ondřej Krásný
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Na soupeře Plameny nečekaly dlouho, protože již v úterý večer bylo jasno. Po strhující bitvě Moravských Budějovic se Sokolovem se radovala Žihadla, čímž určila soupeře žďárským hokejistům. Tím jsou HC Vlci Jablonec, kteří ve stejný den vyřadili Vrchlabí. Klub z města bižuterie je druholigovou stálicí a účastníkem posledních dvou kvalifikací o WSM ligu. Je jasné, že hokejisty čeká velice těžká série a fanoušky opět dramatické zápasy plné emocí. Plameny budou mít výhodu domácího prostředí. Vlky vyzvou v první bitvě o kvalifikaci o WSM ligu v neděli. My vám přinášíme první informace ohledně předprodeje vstupenek a výjezdu do Jablonce.

VSTUPENKY A PŘEDPRODEJ

Jelikož je soupeř znám dostatečnou dobu dopředu, budou mít i fanoušci více času na to, pořídit si lístek na nedělní zápas s předstihem a tím se vyhnout frontám před začátkem utkání. Předprodej začne tradičně v hokejové prodejně SobiSport - v budově zimního stadionu (nyní provizorně v 1.patře hlavní budovy ZS - dřevěné dveře ve vchodu do stadionu) již od čtvrtka v 9:30 hodin. Předprodej bude pokračovat do soboty 11:30 hodin. Cena vstupenky je na finálové kolo play-off 80,- Kč.

Pokud se ale do města dostanete až v den utkání, i pro vás bude možnost vyhnout se frontám, jelikož pokladna na zimním stadionu bude otevřena již dvě hodiny před utkáním.

Cena vstupenky80,- Kč
PŘEDPRODEJ PRODEJNA SOBISPORT
Čtvrtek9:30 - 12:0013:00 - 17:00
Pátek9:30 - 12:0013:00 - 17:00
Sobota9:30 - 11:30 
V DEN ZÁPASU
NedělePokladna na ZS otevřena od 15:30 hod. (dvě hodiny před začátkem zápasu)

VÝJEZD DO JABLONCE!

Již teď je jasné, že druhý souboj v bitvě o kvalifikaci o WSM ligu se odehraje v Jablonci. Není to zrovna krátká štreka, nicméně věříme, že fanoušci vyrazí žďárské hokejisty podpořit a znovu jim pomoci přiblížit se k velkému snu a to zahrát si kvalifikaci o WSM ligu. Přihlásit se můžete na facebooku Šakal Patriots nebo na telefonním čísle 732 574 667. Cena výjezdu je více než příznivá - i se vstupenkou 170,- Kč, odjezd je před druhou hodinou odpoledne.

Cena výjezdu i se vstupenkou170,- Kč
Odjezd od ZSúterý 13:50 hod.